Kocaman geliyor

F.Bahçe'de başkana yakın isimlerin 2 gündür Aykut Kocaman'la temas halinde olduğu ortaya çıktı. Kocaman ikna edilemezse Mustafa Denizli'ye teklif götürülmesi bekleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2014 Güncelleme 10 Ağustos 2014, 01:00
Kocaman geliyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor... Sarı-Lacivertli takımda Ersun Yanal'ın istifasını açıkladıktan sonra göreve kimin geleceği merak konusu. Ancak TAKVİM kapalı kapılar ardında yaşananları ortaya çıkardı. Başkana yakın olan bazı isimlerin Ersun Yanal'la yolların ayrılacağını tahmin ederek 2 gündür Aykut Kocaman'la temasa geçti. Daha önce Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşayan başarılı hocadan takımın başına geçmesi istendi. Bu teklif karşısında önce şaşıran ve cevap veremeyen Kocaman daha sonra yapılan ısrar sonrası geri adım atmak zorunda kaldı.

YÖNETİCİLER KENDİSİNİ İKNA ETMEYE ÇALIŞTI

Daha önce Başkan Aziz Yıldırım'la sorunlar yaşayan Aykut Kocaman'ın bu durumdan çekindiği ancak yöneticilerin, "Sen hiç merak etme. Başkan seni her zaman seviyor. Sen bu camia için çok özel birisin. Yeniden yuvaya dönmen en çok başkanı sevindirir. Fenerbahçe seni her zaman bağrına basar. Bu kadroya büyük başarılar yaşatırsın" diyerek ikna ettiği belirlendi.

MUSTAFA DENİZLİ YEDEKTE BEKLETİLİYOR

Fenerbahçe Aykut Kocaman'ı takımın başına getirmeye çalışırken her türlü olasılığı hesaba katıyor. Sarı-Lacivertli takımı bir dönem şampiyon yapan Mustafa Denizli'nin de adaylar arasında olduğu öne sürüldü. Kocaman'da olumsuz bir sonuç çıkarsa bu takdirde tecrübesine güvenilerek Mustafa Denizli'nin teknik direktörlüğe getirileceği gelen bilgiler arasında yer alıyor

MUSTAFA DENİZLİ DÜNDEN RAZI

Kocaman'da olumsuzluk yaşanırsa teklif götürülecek olan Mustafa Denizli'nin teklife evet demesine kesin gözüylebakılıyor.

SAMANDIRA'DA HAREKETLİ SAATLER

F.Bahçe'de Ersun Yanal'ın istifasından sonra hareketli saatler yaşandı. Sarı-Lacivertli yönetim Samandıra'da toplanarak durum değerlendirmesi yaptı.