Belhanda'ya son teklif

Siyah-Beyazlılar, Ukrayna ekibinin Faslı orta sahası Belhanda için yeni bir formül buldu. Kartal, 10 numara oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor. Top artık Dinamo Kiev'de

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2014 Güncelleme 05 Ağustos 2014, 00:52
Belhanda’ya son teklif

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Belhanda için yeni teklifini Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e sundu. Siyah-beyazlılar Faslı oyuncuyu satın alma opsiyonla kiralamak istiyor. Geçtiğimiz hafta başkan Fikret Orman, Dinamo Kiev Başkanı Ihor Surkis ile Fransa'da biraraya gelmiş, Ukrayna kulübü Faslı oyuncu için 10 milyon euro bonservis bedeli talep etmişti. İstenilen bedeli fazla bulan siyah-beyazlı yönetim, Dinamo Kiev'e yeni bir teklifte bulundu. Beşiktaş, Ukrayna temsilcisine Faslı oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak istediğini iletti. Beşiktaş'ın bu son teklifi kabul edilir ise, Belhanda önümüzdeki sezon kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyecek. Ukrayna ekibinin yeni sezonda da Faslı oyuncuyu kadrosunda görmek istediği ve bu yüzden de Beşiktaş'a astronomik bir teklif ilettiği öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş yönetiminden birkaç ismin de Belhanda transferine karşı olduğu bildirildi. Ancak teknik direktör Slaven Bilic'in Ağustos'un 10'una kadar bu transferin bitirilmesini istediği öğrenildi. Hırvat teknik adam sistemini Faslı yıldız oyuncu Belhanda'ya göre hazırlıyor.

YOUNES BELHANDA UKRAYNA'YI İSTEMİYOR

25 yaşındaki Fas asıllı Fransız vatandaşı Younes Belhanda, Ukrayna'daki iç karışıklık nedeniyle takımda kalmak istemiyor. Beşiktaş'ın elini güçlendiren koz ise bu... Yani yıldız oyuncunun İstanbul'a gelmesi için önünde bir engel bulunmuyor. 2013 yılından beri Ukrayna'nın dev ekiplerinden Dinamo Kiev'de forma giyen Belhanda 24 maçta rakip fileleri 6 kez havalandırdı.