Robinho'ya 3 yıllık sözleşme

Çizme medyası Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcu için Milan'a yıllık 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma önerdiğini duyurdu. Ancak Fulham'da oynayan Kosta Rikalı Ruiz'in Kartal'a daha yakın olduğu öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2014 Güncelleme 29 Temmuz 2014, 00:00
Robinho’ya 3 yıllık sözleşme

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş 10 numara arayışlarını sürdürürken İtalyan basınından çarpıcı bir iddia geldi. Çizme medyası Milan'ın yıldızı için Beşiktaş'ın cazip bir teklifte bulunduğunu yazarak, "Siyah-Beyazlı kulüp Robinho için Milan'a 4 milyon Euro, Brezilyalı oyuncuya da 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma önerdi" ifadesini kullandı. İtalyan basını Beşiktaş'ın Robinho'nun kontratına ekstra ödeme maddeleri koyacağının da altını çizdi. Milan'a veda etmesi beklenen Robinho'nun Beşiktaş'ın bu teklifini ciddi şekilde düşündüğü ve yüksek ihtimalle bu teklifi kabul edeceğini öne sürdü. Robinho'nun kararını bu hafta sonuna kadar vereceği de haberde vurgulandı.

RUIZ'IN BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO'YA İNDİ
Ancak İtalyan gazetelerinin iddiasının tam aksine Beşiktaş'ın 10 numara pozisyonu için büyük olasılıkla Fulham'ın Kosta Rikalı oyuncusu Bryan Ruiz'le anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. İngiliz kulübünün yıldız oyuncunun bonservisini 4 milyon Euro'ya indirmesi üzerine harekete geçen Siyah-Beyazlı yönetimin Ruiz'e 3 yıllık sözleşme yapmayı planladığı gelen bilgiler arasında.