O kupa buraya gelecek

Topuk Yaylası'nda yapılan kamp sırasında Sarı-Lacivertli futbolcularla bir araya gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "2 yıldır Süper Kupa'yı kaybediyoruz. Bu kupayı bu defa istiyorum. Bu başarı bizim 3 kupalı sezonumuzun başlangıcı olsun" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2014 Güncelleme 29 Temmuz 2014, 00:06
O kupa buraya gelecek

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin 12 gün süren Topuk Yaylası kampının büyük bölümünde Sarı-Lacivertli futbolcularla birlikte olan ve onlara destek veren Başkan Aziz Yıldırım'ın burada gerçekleştirdiği toplantıda özel bir istekte bulunduğu ortaya çıktı! Sarı-Lacivertli futbolculara sürekli olarak moral veren Başkan Yıldırım'ın "2 sezondur Süper Kupayı kaybediyoruz. Bu kez bu kupayı istiyorum. Sezona kupayla başlamak sizler için de özgüven olur. Bu başarı bizim 3 kupalı sezonumuzun başlangıcı olur" dediği ifade edildi. Sarı-Lacivertli futbolcular da bu sezon Galatasaray'ı yenerek Süper Kupa'yı müzelerine götüreceklerinin sözünü Başkan Yıldırım'a verdiler. Süper Kupa finali Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. Bu maçın tarihi daha önce 15-16 Ağustos olarak açıklanmış ancak daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu tarihi 25 Ağustos'a çekilmişti.

TOPUK YAYLASI KAMPI HAFİF BAŞLADI AMA...
Kampta son derece formda gözüken ve tatil dönemini de çalışarak geçirdiği anlaşılan Fenerbahçeli futbolcular, geçen sezona oranla kampa daha hafif idmanlarla başladılar. Ancak daha sonra teknik direktör Ersun Yanal günde çift idmanla ve yüksek tempoda Sarı-Lacivertli futbolcuların adeta pestilini çıkarttı. Mehmet Topal, yaptığı açıklamada "Kampta nefes dahi alamadık. Oldukça sert idmanlar yaptık" ifadesini kullanmıştı.