4. yıldıza hazır kıtayız!

Basın toplantısı düzenleyen Yanal, "Oyuncularımın hepsi kampa hazır geldi. Kadlec her gün idman yapmış, Emre İtalya'da özel kürler almış. Volkan, Caner, Hasan Ali hepsi çalışmış... Diego sanki yıllardır bizde gibi. Her şey yolunda" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2014 Güncelleme 26 Temmuz 2014, 00:05
4. yıldıza hazır kıtayız!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Topuk Yaylası kampında basın mensuplarının karşısına çıktı. Birçok konuda açıklama yapan tecrübeli teknik adam öncelikli hedeflerinin 4. yıldızı takmak olduğunu söyledi. Saha içine konsantre olduklarını söyleyen Yanal, futbolcularının tatil dönemini çok iyi değerlendiğirdiğini söyledi. Yanal, "Michal Kadlec her gün antrenman yapmış. Emre İtalya'ya gidip özel kürler almış. İlk defa bedensel bir kitle endeksi ile geldi kalecimiz Volkan. Caner'inden Hasan Ali'sine hepsi hazır bir şekilde geldi" dedi. Gençlerle birlikte kampa 30 kişi olduklarını söyleyen Yanal, "Diego Ribas yeni gelen tek isim. Ama hiç yabancılık çekmedi. Daha önceden tanıdığı arkadaşları da var. Sanki uzun yıllardır bizimle birlikteymiş gibi" diye konuştu. Karakterli ounculara sahip olduklarının altını çizen Yanal, "Şampiyonluk için her şey hazır" dedi.

İSİM VERMEK ŞU AN İÇİN DOĞRU OLMAZ...
Takımdan gönderilecek oyuncularla ilgili bir soruyu cevaplayan Yanal, "İsim vermek için hazırlık maçlarını beklemek daha doğru olur. Bunun sakatlığı var, oyuncularla konuşacağımız konular var. Hazırlık maçlarımızı bir oynayalım. Olympiakos maçıyla bunları sizinle konuşacağız tekrardan. Transfer olduğunda sizinle paylaşıyoruz. KAP'la paylaşıyoruz." dedi.

ALPER GEÇEN YILDAN DAHA İYİ OLACAK...
Alper Potuk ve Caner hakkında konuşan Yanal, "Alper geçen yıl oldukça iyi süre alarak çok iyi maçlar çıkardı. Bence seneye Alper'in performansı geçen yıldan daha iyi olacak. Türkiye liglerinde az olan bir performansı var. Caner'e gelince; o bir kimlik kazandı. Asistleri olan, golleri olan bir futbolcu. Onun oyuncu karakterinde oynamak var. Kazanmayı çok seviyor" diye konuştu.