Timsah paramparça

Timsah şokta... Yeşil-Beyazlılar, Gürcistan'daki maçta rakibine penaltılarla elendi ve Avrupa'ya henüz yolun başında veda etti. Timsah, uzatmaların 4. dakikasında Şener'in atılmasıyla maçı 10 kişi tamamladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2014 Güncelleme 25 Temmuz 2014, 01:13
Timsah paramparça

İÇİNDEKİLER

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Bursaspor, 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Gürcistan ekibi Chikhura'ya 4-1 yenilerek elendi. Yeşil-Beyazlılar, Bursa'da 0-0 berabere kaldığı rakibi karşısında maça yine atak başladı. Rakibinin ördüğü defans duvarı karşısında ilk dakikilarda Ferhat ve Volkan ile etkili olmaya çalışan Bursaspor, son vuruşlarda tıpki ilk maçta olduğu gibi etkisizdi. 9. dakikada Ferhat sol kanattan yüklendi ve ortasını ceza sahasına gönderdi. Genç golcü Enes'ten önce defans araya girdi ve topu kornere çeldi. Top Enes ile buluşsaydı gol içten bile değildi. 29'da Gürcü ekibinin stoperi Rekhviashvili topla ileri çıktı ve ceza sahası dışından şutunu çekti. Top az farkla dışarı çıktı. 42'de Traore'nin pasında ceza sahasında topla buluşan Enes'in vuruşu etkisiz kalınca Timsah golü bulamadı.

70'DE TRAORE HAKEMDEN PENALTI BEKLEDİ

İlk yarı golsüz beraberlikle tamamlandı. Bursaspor 63'de çok etkili geldi. Şener'in sağ kanattan yerden yaptığı ortayı önce Traore ıskaladı ardından Ferhat gelişine vurdu ancak bu kez de top defansa çarparak uzaklaştı. 70'de Aziz sol kanattan yüklendi ve ortasını yaptı müsait pozisyonda, penaltı noktası üzerinde Traore kafa vuruşunu yapamadı. Bursa bu pozisyonda penaltı bekledi.

BİR TEK OZAN TUFAN PENALTIYI GOLE ÇEVİRDİ

Normal süre ve uzatmalar golsüz sonuçlanınca maç penaltılara gitti. Gürcü ekibi Odikadze, Gabedava, Koripadze ve Umladze ile penaltı atışlarını gole çevirirken, Timsah'ta Şamil ve Civelli penatları değerlendiremedi. Bursa'da penaltı atışlarında sadece Ozan Tufan başarılı oldu. Gürcü takımı Chikhura tarahinde ilk kez 3. Ön Eleme turuna yükselmeyi başardı.