Aslan Balotelli

Galatasaray'ın Milan'dan kiralamak istediği Balotelli instagram hesabından Aslan resmi kullanıp "Ormanlar kralı. Onu çok seviyorum" dedi. G.Saray taraftarı, sanal alemde coştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2014 Güncelleme 21 Temmuz 2014, 01:22
Aslan Balotelli

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın transfer listesinin başında yer alan Mario Balotelli dün yine ortalığı karıştırdı... Sarı-Kırmızılı takımın Milan'dan kiralamak için resmi teklif yaptığı İtalyan yıldız dün instagram hesabından Aslan resmi kullandı... Resmin altına "Aslan ormanın kralıdır, güzel hayvan onu seviyorum" diye yazan Balotelli'yi Galatasaray taraftarları mesaj yağmuruna tuttu... Balotelli'nin kullandığı aslan resmi sonrası herkes "Galatasaray'a mı geliyor?" sorusuna neden oldu. Prandelli'nin Sarı-Kırmızılı kulübe imza atmasının ardından Balotelli'nin de Galatasaray'a geleceği iddia edilmişti. Ancak Milan'ın G.Saray'ın kiralık teklifini kabul etmediği belirtilmişti.

PRANDELLİ İLE ÇOK İYİ ANLAŞIYOR!

Yaklaşık 3 hafta önce de instagram hesabından Aslan resmini kullanan Balotelli, twitter hesabından da "Amerika, İtalya, Türkiye" diye yazıp, bir de soru işareti koyarak transfer olabileceği ülkeleri sıralamıştı. Balotelli'nin gönlünde yatan aslanın Galatasaray olduğu konuşulurken, İtalyan oyuncunun Prandelli'yi çok sevdiği de biliniyor.

GÖNLÜNDE YATAN ASLAN
Mario Balotelli'nin instagram hesabından paylaştığı bu fotoğraf G.Saray taraftarlarını heyecanlandırdı. İtalyan yıldız, aslan fotoğrafının altına "Ormanlar kralı seni seviyorum" diye yazdı.