Hiçbir yere gitmeyeceğim

Eşi Yolanthe Cabau ile birlikte Ibiza'da tatil yapan Hollandalı yıldız, teknik direktör Prandelli'yi telefonla aradı ve "Hakkımda bir çok dedikodu var ama ben bir yere gitmiyorum... 4. yıldızı takmak için bomba gibi döneceğim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2014 Güncelleme 20 Temmuz 2014, 00:34
Hiçbir yere gitmeyeceğim

İÇİNDEKİLER

Wesley Sneijder'in yeni sezonda Galatasaray'da kalıp kalmayacağı sonucu en çok merak edilen sorulardan birisi... Geçen sezon Sarı-Kırmızılı formayla müthiş bir performans gösterdikten sonra Hollanda Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda 3.'lük yaşayan tecrübeli yıldız birçok takımın transfer gündeminde yer alıyor. Özellikle Manchester United ve Monaco'nun ciddi bir şekilde ilgilendiği Sneijder transferiyle ilgili spekülasyonlara son noktayı koydu.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ
Eşi Yolanthe Cabau ile birlikte Ibiza'da tatil yapan Hollandalı futbolcu, Avusturya kampında bulunan teknik direktör Prandelli'yi telefonla aradı ve yeni sezonla ilgili çok önemli mesajlar verdi.

BİRÇOK SPEKÜLASYON VAR
Snejder'in Prandelli'ye, "Hakkımda bir çok transfer spekülasyonu çıkıyor. Fakat ben Galatasaray'da çok mutluyum ve bir yere gitmiyorum. Tek düşüncem 4. yıldız ve bu hedefe ulaşmak için bomba gibi döneceğim" ifadesini kullandığı öğrenildi.

PRANDELLI ÇOK MUTLU OLDU
Prandelli'nin de Sneijder'den gelen telefondan büyük mutluluk duyduğu ve Hollandalı futbolcuya, "Senin gelmeni büyük bir heyecanla bekliyorum. Yeni sezonda birlikte büyük başarılara imza atacağız" yanıtını verdiği belirlendi.