UEFA'dan flaş karar!

UEFA, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un şikayetlerini değerlendirdi ve konuyu araştırmak üzere bir müfettiş tayin etti. Karar bugün de açıklanabilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2014 Güncelleme 18 Temmuz 2014, 00:01
UEFA’dan flaş karar!

İÇİNDEKİLER

Futbol kamuoyu, 17 Temmuz'da UEFA'dan şike süreciyle ilgili bir karar çıkmasını bekliyordu. Ancak, futbolun patronu UEFA, net bir karar açıklamadı. Aksine 3 Temmuz sürecini daha da ileri bir tarihe atacak hamle yaptı! Trabzonspor'un 'Fenerbahçe hakkında işlem yapmadı' diye Futbol Federasyonu'nu, Fenerbahçe'nin de 'Teşvik primi verdi' iddiasıyla Trabzonspor'u şikayetleri için soruşturma açan UEFA'nın önümüzdeki günlerde bir karar vermesi beklenirken, önemli bir gelişme yaşandı.

ÜÇ SENE ÖNCE DE GELMİŞTİ
Her iki şikayeti soruşturan UEFA, konuyu araştırmak üzere bir müfettiş tayin etti ve bu konudaki açıklamanın da bugün veya Pazartesi günü yapılması bekleniyor. UEFA'dan Trabzonspor veya TFF aleyhine bir karar çıkması durumunda cezalar gündeme gelecek. Bilindiği gibi 3 Temmuz 2011'de patlak veren şike sürecinden sonra UEFA müfettişlerinden Cornu İstanbul'a gelerek savcılıkla fikir alışverişinde bulunmuştu.