Orman'dan Töre atağı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre'nin transferini bitirmek için apar topar Rusya'nın Kazan şehrine gitti. Orman'ın milli yıldızı öncelikle bonservisiyle almayı planladığı ortaya çıktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2014 Güncelleme 18 Temmuz 2014, 00:21
Orman’dan Töre atağı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transferde vitese bastı... Chelsea'den Demba Ba'yı bonservisiyle renklerine bağlayan Siyah- Beyazlılar bu oyuncunun ardından dur durak bilmiyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yılan hikayesine dönen Gökhan Töre'nin transferini bitirmek için dün apar topar Rusya'nın Kazan şehrine gitti.

PAZARLIK YAPACAK
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve oynadığı başarılı futbolla büyük beğeni kazanan Gökhan Töre'yi yeni sezonda da takımda tutmak isteyen Başkan Fikret Orman'ın bu futbolcunun 7,5 milyon Euro olan satın alma hakkını düşürmek için uğraşacağı belirtildi. Eğer Orman bu rakamı aşağıya çekemezse bu kez Gökhan Töre'yi yeniden kiralamak için tüm kozlarını oynayacak.

KESİNLİK KAZANDIRACAK
Orman
'ın Gökhan Töre'nin durumuna olumlu ya da olumsuz kesin olarak nokta koymayı planladığı gelen bilgiler arasında. Başkan Fikret Orman eğer Gökhan Töre'nin transferinde Rus ekibi Rubin Kazan'la anlaşma sağlayamazsa bu takdirde bu oyuncunun transferini bu sezon için kesinlikle rafa kaldıracak.