Son karar Orman'ın

Beşiktaş Yönetimi Demba Ba ve Marko Marin ile anlaştıklarını yalanlamasına rağmen 2 futbolcu için Chelsea ile söz kesildiği ortaya çıktı. Ancak Demba Ba'nın sakat olmasından kuşkulanan Fikret Orman'ın İngiliz kulübünden 2 gün süre istediği öne sürüldü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2014 Güncelleme 15 Temmuz 2014, 00:20
Son karar Orman’ın

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta ilginç gelişmeler yaşanıyor... Önceki gün Kartal'ın Chelsea'li Demba Ba ve Marko Marin ile kiralık olarak anlaşıldığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak yönetim kurulundan dün gelen açıklama kafaları karıştırdı. Internet sitesinden yayınlanan bildiride 2 futbolcuyla anlaşıldığı haberleri yalanlandı. Oysa bu yalanlamanın tamamen yanıltıcı olduğu ve Beşiktaş'ın Demba Ba ve Marko Marin için İngiliz kulübü Chelsea ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

ÖNDER ÖZEN LONDRA'DA KARARGAH KURDU
4 gündür Londra'da bulunan Futbol Direktörü Önder Özen'in Semih Usta ile birlikte 4 gündür Chelsea ile pazarlık yaptığı belirtildi. Bu pazarlıklar sonunda Beşiktaş Demba Ba'nın bonservisi için 4.5 yılda ödemek şartıyla 6 milyon Euro'ya anlaştı. Ayrıca bu transfer karşılığında Marko Marin'inde 1 yıllığına Beşiktaş'a bedava olarak kiralanmasına karar verildi.

SON KARAR SAĞLIK RAPORUNDAN SONRA
Ancak Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Demba Ba'nın sakat olduğu endişesini taşıdığı ve bunun için bu oyuncu hakkında Önder Özen'den kapsamlı bir sağlık raporu istediği belirlendi. Chelsea'nin Beşiktaş'a 2 gün süre verdiği öğrenilirken Başkan Orman'ın Demba Ba'dan gelecek sağlık raporundan sonra bu konuda karar vereceği gelen bilgiler arasında.

GEÇEN SEZON KİRALIKTI
Chelsea'nin Demba Ba'nın alınması durumunda Beşiktaş'a 1 sezonluğuna kiralayacağı Marko Marin geçen sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçirdi. 25 yaşındaki oyuncu 18 maç oynadı.