O tekmeye ceza yok!

Attığı tekme ile Neymar'ın Dünya Kupası'nı kapatmasına neden olan Kolombiyalı Zuniga ile ilgili karar Brezilyalılar'ın tepkisini topladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2014 Güncelleme 09 Temmuz 2014, 00:18
O tekmeye ceza yok!

İÇİNDEKİLER

Dünya Kupası'nın en çok üzüntü yaratan olaylarından birisi hiç kuşkusuz Neymar'ın sakatlanmasıydı... Attığı goller ve oynadığı futbolla sadece Brezilyalılar'ı değil tüm futbolseverleri kendine hayran bırakan yıldız futbolcu, Kolombiya ile oynanan çeyrek final maçında Juan Zuniga'nın darbesiyle yerde kalmıştı. Hemen oyundan alınan Neymar'ın turnuvanın kalan maçlarında forma giymesinin imkansız olduğu açıklanmıştı.

ÇOK SERT FAULE RAĞMEN CEZA YOK
Doktor raporlarına göre, üçüncü omurunda kırık tespit edilen Neymar'ın ne zaman sahalara döneceği de belirsiz... FIFA Disiplin Kurulu dünkü toplantısında Neymar'ı sakatlayan Zuniga ile ilgili kararını verdi. Kurul, yaptığı sert faule rağmen Kolombiyalı futbolcuya herhangi bir ceza verilmesine gerek olmadığını açıkladı.

NAPOLI: ZUNIGA TEHDİT EDİLİYOR!
Öte yandan Zuniga'nın formasını giydiği Napoli'den çok çarpıcı bir açıklama geldi. İtalyan kulübü, Kolombiyalı futbolcunun Neymar'ı sakatladığı için tehdit mesajları aldığını duyurdu. Ayrıca açıklamada, "Neymar'ın sakatlığı nedeniyle çok üzgünüz. Fakat acımasız eleştiriler ve tehditlere maruz kalan Zuniga'nın yanındayız" denildi.