Takımın işçisiyim

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2014 Güncelleme 05 Temmuz 2014, 00:45
Takımın işçisiyim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, eski formunda olmadığını itiraf etti. Dünya Kupası'nda çeyrek finale ulaşan Hollanda Milli Takımı'nda, Louis van Gaal'in verdiği görevi iyi yaptığını söyleyen başarılı futbolcu, hocasının kendi oyunundan memnun olduğunu söyledi. Sneijder, "İnsanların ne söylediği beni ilgilendirmiyor, çünkü eskisi gibi bir oyuncu değilim. Beni 2010'daki Sneijder gibi görmeye çalışırsanız ve şimdi top kaybettiğimi ve orta açmadığımı düşünürseniz evet, ben o oyuncu değilim" diye konuştu.

VAL GAAL MEMNUN!
Bunlara rağmen Van Gaal'in kendisinden memnun olduğunu dile getiren 30 yaşındaki futbolcu, mevkisinde görevini yaptığını söyledi.

HEP SAVAŞACAĞIM!
Takımda kimsenin yıldız olmadığını herkesin birer savaşçı olduğunun altını çizen Sneijder, "Diğer oyuncular gibi ben de piyonlardan, takımın işçilerinden biriyim. Son dakikaya kadar arkadaşlarımla birlikte savaşacağım" ifadelerini kullandı.

ŞANSSIZLIĞIMIZI KIRMAK İSTİYORUZ!

SON Dünya Kupası finalinde İspanya'ya mağlup olan Hollanda'da Sneijder, "Bu kez şanssızlığımızı kırmak istiyoruz. Çok iyi bir takımımız var. Arkadaşlarımla birlikte kupayı alacağımıza inanıyoruz. Kalan 3 maçımızı da kazanıp Hollanda'ya o dev kupayla dönmek istiyoruz" diye konuştu.