Sneijder çılgınlığı

Başkan Ünal Aysal ilk resmi teklifi yapan Monaco'ya kapıyı 20 milyon Euro'dan açarken, Manchester United'tan 10 milyon Euro'nun yanı sıra Japon futbolcu Kagawa'yı istedi. Atletico Madrid de en geç 1 hafta içinde resmi teklifi sunacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2014 Güncelleme 02 Temmuz 2014, 01:22
Sneijder çılgınlığı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Wesley Sneijder konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı-Kırmızılı formayla müthiş bir sezon geçirdikten sonra Dünya Kupası'nda da Hollanda Milli Takımı'yla çok başarılı bir performans sergileyen yıldız futbolcu transferin en büyük gözdelerinden biri haline geldi. "Satılmayacak futbolcu yoktur" mantığıyla hareket eden Başkan Ünal Aysal da Avrupa'nın dev kulüpleriyle masaya oturdu. Alınan bilgilere göre Galatasaray'ın kapısını çalan ilk kulüp Monaco oldu. Aysal'ın, Rus işadamı Dmitry Rybolovlev tarafından satın alınan ve yaptığı flaş transferlerle ses getiren Fransız kulübünden tam 20 milyon Euro istediği öğrenildi. Monaco'nun Dünya Kupası'nın yıldızlarından James Rodriguez'i satması halinde bu rakamı ödeyip Sneijder'i alacağı konuşuluyor.

VAN GAAL GELDİ, MANCHESTER ATAĞA GEÇTİ

Sneıjder'in bir diğer ciddi talibi de Manchester United... Teknik direktörlük koltuğuna Louis van Gaal'i getirdikten sonra Hollandalı yıldıza büyük ilgi göstermeye başlayan İngiliz devi de menajerler aracılığıyla Galatasaray'a teklifini iletti. Aysal'ın Sneijder'e karşılık M.United'tan 10 milyon Euro ve Japon yıldız Shinji Kagawa'yı istediği öğrenildi. İngiliz kulübü düşündükten sonra Sarı- Kırmızılılar'a yanıtını iletecek.

CHELSEA'DEN SÜRPRİZ BİR HAMLE GELEBİLİR
Monaco ve M.United'ın dışında Atletico Madrid ve Chelsea de pusuda bekleyen kulüpler... Sneijder'le ilgili sürekli övgü dolu açıklamalar yapan Atletico Teknik Direktörü Diego Simeone'nin transfer için yöneticilere baskı yaptığı belirtiliyor. İspanyol basınına göre 1 hafta içinde resmi teklif yapılacak. Chelsea'nin ise önümüzdeki günlerde sürpriz bir hamlede bulunabileceği ifade ediliyor.

HAMZAOĞLU'NA SERT YANIT
Hollanda ile Meksika arasındaki maç sırasında Wesley Sneijder ile ilgili eleştirilerde bulunan Hamza Hamzaoğlu'na Galatasaray'dan yanıt gecikmedi.

KOMİK OLUYOR!
Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Sneijder performansı tartışılacak oyuncu değil. Aksi yorumlar komik oluyor" dedi.

G.SARAY'DA KALMAK İSTİYOR
Her seferinde İstanbul'da çok mutlu olduğunu söyleyen Sneijder, Galatasaray'da kalmak istiyor. Ama gelen teklifler onun da kafasını karıştırıyor.

MEKSİKA'YA 121 KM. İLE VURMUŞ!
Dünya Kupası'nda şu ana kadar başarılı bir performans sergileyen Wesley Sneijder, Meksika ile oynanan maçta attığı harika golle Hollanda'nın çeyrek finale yükselmesinde başrol oynamıştı. Brezilya'nın SportTV kanalı, turnuvanın en güzel gollerinden birisine imza atan yıldız futbolcunun topa tam 121.2 kilometre hızla vurduğunu ortaya çıkardı.