Şok eden iddia!

Alman Der Spiegel'e göre 'Godfather' lakaplı Wilson Perumal, Facebook hesabından Kamerun'un 4-0 kaybedeceğini ve 10 kişi kalacağını yazdı. Perumal gazeteye, "Takımda 7 çürük elma var" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2014 Güncelleme 01 Temmuz 2014, 00:00
Şok eden iddia!

İÇİNDEKİLER

Dünya Kupası'nda heyecan tam gaz sürerken, Almanya'dan gelen bir şike iddiası gündeme bomba gibi düştü... A Grubu'nda oynanan ve Hırvatistan'ın 4-0 kazandığı Kamerun maçında şike yapıldığı öne sürülüyor. İddianın sahibi ise birçok kez bahis şikesiyle gündeme gelen 'Godfather' lakaplı Singapurlu Wilson Raj Perumal... Alman Der Spiegel gazetesinin haberine göre Perumal, maçın başlamasına kısa bir süre kala Facebook hesabından Kamerun'un 4-0 kaybedeceğini ve 1 oyuncunun da kırmızı kart göreceğini yazdı.

FIFA 'ŞİKELİ MAÇ YOK' DEDİ
Karşılaşma Hırvatistan'ın 4-0 üstünlüğünü ile bitince ve Kamerun'dan Alex Song rakibine dirsek atıp kırmızı kart görünce tüm gözler Wilson Raj Perumal'a çevrildi. Bomba etkisi yaratan haberi manşetine taşıyan Der Spigel, iddianın sahibi Perumal'a da ulaşmayı başardı. Perumal, "Kamerun'da 7 çürük elma var" demekle yetindi. Fakat Perumal bu 7 futbolcunun ismiyle ilgili herhangi bir bilgi vermedi. Perumal'ın iddiaları sonrasında FIFA da bir açıklama yapmak zorunda kaldı... Yine Der Spiegel'e konuşan FIFA sözcüsü, Dünya Kupası'nda şimdiye kadar hiçbir şikeli maça rastlamadıklarını söyledi.