Tükenmişlik sendromu!

Cimbom teklif götürdüğü Lucescu, Löw, Hitzfeld ve Martin Jol'den olumsuz yanıt aldı. Ünal Aysal tam Thomas Tuchel'i açıklayacağı sırada Alman hoca, "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum. Gelemem"dedi... Aslan'ı şok etti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2014 Güncelleme 25 Haziran 2014, 02:03
Tükenmişlik sendromu!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a son darbe Thomas Tuchel'den geldi... Roberto Mancini'nin görevden ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarına hız veren Başkan Ünal Aysal ve yöneticiler başta Lucescu olmak üzere Löw, Hitzfeld ve Martin Jol'e teklif götürdü. Özellikle Lucescu'yu bitirme noktasına getiren Sarı-Kırmızılı yöneticiler Rumen hocanın son anda çark etmesiyle bir anda neye uğradığını şaşırdı. Planlarını Lucescu üzerine kuran Başkan Ünal Aysal bu gelişmenin ardından Almanya'nın istikbal vaat eden genç hocası Tuchel'e yöneldi.

'SENEYE TEKLİF YAPARSANIZ DÜŞÜNEBİLİRİM'
Thomas Tuchel'le her konuda anlaşan Ünal Aysal Alman hocayı resmi olarak açıklamaya hazırlanırken büyük bir şokla daha sarsıldı. Aysal'ı arayan Tuchel, "Tükenmişlik sendromu yaşıyorum. Dinlenmek istiyorum. Mainz'den de bu nedenle ayrıldım. Özür diliyorum ama sizinle çalışamam bu şartlardan dolayı mümkün değil. Seneye bana teklif yaparsanız olabilir" diye konuştu.

YENİ ADAYLAR ARASINDA DENİZLİ DE BULUNUYOR
Tuchel'den gelen bu yanıt karşısında Başkan Ünal Aysal, "Listemizde alternatif isimler var. Bunlarla görüşmelerimiz sürüyor. Galatasaray'a en meşhur hocayı değil en verimli hocayı getireceğiz. Bunun için zamanımız var" dedi. Yeni adaylar arasında Zidane, Dick Advocaat, Jorge Jesus ve Luciano Spaletti'nin yanı sıra Türk hocalardan Mustafa Denizli'nin de bulunduğu öğrenildi.