B planı Joachim Löw

Sarı-Kırmızılı yönetim, Dünya Kupası'nın favorilerinden Almanya'yı çalıştıran Löw'ün Türkiye temsilcisi Harun Aslan ile bir araya gelerek teklif yaptı. Tecrübeli hocadan yanıt bekleyen G.Saray; Hitzfeld, Jol ve Marwijk ile teması da sürdürüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2014 Güncelleme 17 Haziran 2014, 01:12
B planı Joachim Löw

İÇİNDEKİLER

Galatasaray hocasını arıyor!.. Florya'ya dönüşüne kesin gözüyle bakılan Mircea Lucescu'dan son dakika darbesi yiyen Sarı-Kırmızılılar hemen alternatif isimlere yöneldi... "Alman veya Hollanda ekolünden bir isim istiyoruz" diyen Başkan Ünal Aysal'ın hedefindeki ismin Joachim Löw olduğu ortaya çıktı. 2014 Dünya Kupası'nın en büyük favorilerinden Almanya'nın başında olan 54 yaşındaki teknik adam için ilk adım da atıldı. Galatasaray yönetimi, Löw'ün Türkiye haklarını elinde bulunduran Harun Aslan'la bir araya gelip resmi teklif yaptı.

YEŞİL IŞIK YAKARSA, AYSAL BEKLEMEYE HAZIR
Menajer Aslan, Sarı-Kırmızılılar'ın teklifini Joachim Löw'e iletecek ve en geç iki gün içinde yanıt verecek... Fakat alınan bilgilere göre Almanya Milli Takımı'ndaki geleceği belirsiz olan tecrübeli teknik adamın şu anda net bir yanıt vermesi mümkün gözükmüyor. Eğer Löw'den yeşil ışık gelmesi durumunda Başkan Ünal Aysal'ın Dünya Kupası'nın bitimine kadar bekleyebileceği de gelen bilgiler arasında.

KAMP PROGRAMI VE TRANSFER BELİRSİZ!
Oldukça zor bir hedef olarak gözüken Löw'le ilgili bu adımları atan Galatasaray yönetimi, listedeki diğer isimlerle temaslarını da sürdürüyor. Van Marwijk, Hitzfeld ve Martin Jol ile de temas halinde olan Sarı- Kırmızılılar yapılacak görüşmelerin ardından kesin kararını verecek. Transfer ve kamp programı bilmecesi nedeniyle Başkan Aysal bir an önce bu işin bitmesini istiyor.