Kocaman yürekli adam

Alex, "Fenerbahçe'de kimseye kırgınlığım yok. Aykut Kocaman'a ya da herhangi birine düşmanlık beslemiyorum. Kocaman ile kuramadığımız tek şey iletişimsizlikti" şeklinde konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2014 Güncelleme 09 Haziran 2014, 02:04
Kocaman yürekli adam

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin efsanesi Alex, NTV Spor'daki "%100'de Yüz Futbol" programında son derece önemli açıklamalara imza attı. Alex, sözlerine "Hayatımda Türkiye'yi başka yere koyamam" diye başladı.

Fenerbahçe
taraftarının sevgilisi o! Türkiye'ye geldikten sonra Sarı- Lacivertli taraftarlar yine 10 numaralı formalarını çıkardı dolaplarından... Alex, dün gece NTV Spor'da çarpıcı açıklamalar yaptı. Sambacı, 'Fenerbahçe'de herhangi birine kırgınlığın var mı?' sorusuna, "Kimseye kırgınlığım yok. Mesela Aykut Kocaman'ı benim hiç desteklemediğimi düşünenler olabilir, ama hayır tam tersi. Umarım Kocaman en kısa zamanda hayallerine kavuşacağı bir takım bulur ve başarılı olur. İnsanların kafasında bu oluşmuş olabilir. Ama böyle bir şey yok. Belki benim hatam, belki onun hatası, belki ikimizin hatası, sonuçta bir sorunu biz çözemedik ve bir kopma yaşandı" şeklinde cevap verdi. Sambacı, Fenerbahçe'den ayrılığını ise iletişimsizliğe bağlayarak, "İnsanları bir arada tutan da koparan da iletişimleridir. Bizim belki de Aykut Kocaman ile kuramadığımız şey iletişimdi. Baştan beri biraz kapalıydı sanki bizim iletişimimiz. Bu iletişimsizlikten sonra da ayrılıktı belki de yapılması gereken. Kocaman da benim gitmemi istedi, ben kabul etmedim. Başkana gittim o da sözleşmenin bitirilmesine karar verdi" ifadelerini kullandı. Alex, bir kitap yazmaya karar verdiğini belirterek, "Aykut Kocaman kitapta yer almak istemediğini söyledi. Aziz Yıldırım'ın ise sıkıntıları vardı. Saygı duyuyorum. Kimse bunu şikayet olarak algılamasın" dedi.

KADIKÖY ADETA EVİ
Alex, "F.Bahçe'den jübile teklifi gelirse elbette kabul ederim. Tüm kariyerimde futbol oynarken en iyi hissettiğim yerden; Kadıköy'den bahsediyoruz" diyerek taraftarı duygulandırdı.