Fener'den Potuk taktiği

Başkan Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine, "Biz önce futbolcuyla değil kulübüyle anlaşırız" dediği öğrenildi. St.Etienne ile masaya oturan Fenerbahçe yönetimi aradaki pürüzleri gidererek Galatasaray'a gol atmayı hedefliyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2014 Güncelleme 24 Mayıs 2014, 00:53
Fener’den Potuk taktiği

İÇİNDEKİLER

Sezon bitti, transfer savaşları başladı... Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Mevlüt Erdinç çekişmesi giderek büyüyor... Fransa'da St. Etienne formasını giyen milli futbolcunun ismi uzun süre Fenerbahçe ile anılmış fakat önceki gün Galatasaray'dan flaş bir hamle gelmişti. Sarı-Kırmızılı yönetim, Mevlüt'ün menajeri Pierre Flelot'la İstanbul'da masaya oturmuş ve büyük oranda anlaşmıştı.

MEVLÜT'Ü İKNA ETMEK KOLAY!
Bu gelişme üzerine "Mevlüt artık Galatasaray'da" yorumları yapılırken, Fenerbahçe'nin transfer için hala çok istekli olduğu ortaya çıktı. Sarı-Lacivertliler'in Alper Potuk'u renklerine bağlarken izlediği yoldan, Mevlüt'ün transferinde de gideceği öğrenildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın yakın çevresine, "Ben önce futbolcu veya menajeri ile değil kulübüyle anlaşırım" dediği ifade ediliyor. Alınan bilgilere göre Fenerbahçe yönetimi St. Etienne ile masaya oturdu ve teklifini sundu. Sarı-Lacivertliler, Fransız kulübü ile pürüzlerin giderilmesi durumunda Mevlüt'ü de rahat bir şekilde ikna edeceğini düşünüyor.

TÜM YETKİYİ FLELOT'A BIRAKTI
Geride bıraktığımız sezonun başında da Galatasaray yönetimi Alper Potuk ve menajeriyle el sıkışmış, herkes transfere bitti gözüyle bakılırken Fenerbahçe çok flaş bir hamle ile Eskişehirspor'u ikna etmiş ve transferi gerçekleştirmişti. Şu anda Milli Takım kampında bulunan Mevlüt'ün transferde tüm yetkiyi menajeri Pierre Flelot'a bıraktığı belirlendi. 28 yaşındaki futbolcunun bonservis bedelinin 4.5 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

DÜNYA KUPASI'NDAN SONRA BİTER
MEVLÜT Erdinç'in ağabeyi Ramazan Erdinç transfer iddialarıyla ilgili konuştu. Kardeşinin henüz hiçbir takımla anlaşmadığını söyleyen Erdinç, "Artık Fransa dışına çıkmak istiyor fakat St. Etienne'de de çok mutlu. Transfer Dünya Kupası sonrası netleşir"
dedi.