47 saat içinde işlem tamam!

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Abdullah Kiğılı, Diego Ribas dışında da transferlerin olacağının sinyalini net bir şekilde verdi. Kiğılı, "Transfere hızlı başladık. Hepiniz farkındasınız. 48 saat içinde diğer transferleri açıklar, bu işi bitiririz" ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2014 Güncelleme 19 Mayıs 2014, 00:31
47 saat içinde işlem tamam!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü'nün tüzük tadil kongresine Başkan Vekili Abdullah Kiğılı'nın açıklamaları damgasını vurdu. Önceki gün Brezilyalı 10 numara Diego Ribas için transfer görüşmelerine başlandığının borsaya bildirildiğinin açıklanmasının ardından Kiğılı'ya transfer hakkında sorular yöneltildi. Başkan Vekili Kiğılı, Diego transferinde sona yaklaşıldığını belirtmesinin ardından "Transfere çok hızlı başladık. 48 saat içinde diğer transferleri de açıklar bu işi bitiririz" ifadesini kullandı. Ancak Abdullah Kiğılı isim vermemeyi tercih etti. Kiğılı'nın bu açıklamasının ardından dikkatler yerli forvet transferine çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, birkaç gün önce 10 numara ile birlikte forvet transferi yapılacağını açıklamıştı. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Fenerbahçe'de yerli transferde öncelikle 3 isim üzerinde duruluyor. İlk hedef St. Etienne'de forma giyen Mevlüt Erdinç. Fenerbahçe'nin Mevlüt için 3.5 milyon Euro bonservis ücreti önerdiği öğrenildi.

MEVLÜT OLMAZSA ADEM VE JIMMY SIRADA
Mevlüt'ün de bu transfere sıcak bakması Sarı-Lacivertli yönetimin işini kolaylaştırıyor. Mevlüt'ün transferinde problem çıkması durumunda Kasımpaşaspor'dan Adem Büyük ile Gençlerbirliği'nden Jimmy Durmaz'ın isimleri geçiyor. Jimmy Durmaz'ın forvetten ziyade kanat oyuncusu olmasına rağmen Yanal'ın bu isme sıcak baktığı belirtiliyor.

TARIK ÇAMDAL VE EMRAH BAŞSAN DA GÜNDEMDE
Fenerbahçe cephesinde transfer için adı geçen başka isimler de var. Bu sezon gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan ve bir ara Galatasaray'ın da gündeminde olan Eskişehirsporlu sol bek Tarık Çamdal ile Medical Park Antalyaspor'da öne çıkan Emrah Başsan'ın da Sarı-Lacivertli yönetimin takibinde olduğu ifade ediliyor. Bu hafta F.Bahçe için hareketli geçecek gibi.

EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ
YENİ tüzüğün kabul edilmesinin ardından Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bir konuşma yaptı. Başkan Yıldırım, "Hepinize teşekkür ediyorum. Bu tatil gününde tatile gitmeyip Fenerbahçe sevdasıyla buraya gelip bu tüzüğün çıkmasına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe en büyük sivil toplum örgütlerinden biriydi. Şimdi ise en büyük sivil toplum örgütü oldu" diye konuştu.

YİNE VEFA KÜÇÜK!
Dün yapılan tüzük tadil kongresinde Divan Başkanlığı'na başkanlık seçiminde olduğu gibi yine Vefa Küçük seçildi.

GEÇiCi ÜYELiK DÜZENLEMESi
YENİ tüzükte geçici maddelerde belirtilen şahıslara belirli bir süre ile sınırlı olarak üye olabilme imkanı veren düzenlemeler de bulunuyor. Yeni düzenlemede temsilci üyelik kavramı da yer aldı. Tüm maddeler oy birliği ile kabul edildi.

RÜYA GERÇEK OLDU 1 MiLYON ÜYE TAMAM!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "1 milyon üye" projesinin de yer aldığı yeni tüzüğü, oy birliğiyle kabul edildi.
F.Bahçe Spor Kulübü Derneği'nin yenilenen tüzüğü kabul edildi. Kongre üyeleri, Ülker Sports Arena'da tüzük tadili için gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul toplantısında, 89 ana, 10 geçici maddeden oluşan yeni tüzüğü kabul etti. Gündemin en önemli maddesi olan "1 milyon üye" projesi de kabul edildi.