Büyüklere karavana!

Bordo-Mavili takımda ligde toplam 29 gol atan oyunculardan Olcan Adın ve Emre Güral, "Üç Büyükler" karşısında 1'er gol kaydederken, Henrique gol atma başarısı gösteremedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mayıs 2014 Güncelleme 13 Mayıs 2014, 00:49
Büyüklere karavana!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de sahasında Galatasaray'a 4-1 yenilen Trabzonspor'da golcü oyuncular, büyük maçlarda takımlarına katkı sağlayamadılar. Bordo-Mavili takımın ligde 13 gol ile en fazla gol kaydeden oyuncusu Henrique, "Üç Büyükler" karşısında gol atma başarısı gösteremezken 9 golle ikinci sırada yer alan Olcan Adın ve 7 golle üçüncü sırada bulunan Emre Güral 1'er gol attı. Olcan Adın, ligin 16. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 kaybedilen maçta takımının tek golünü attı. Henrique ve Olcan Adın'a oranla büyük maçlarda daha az forma şansı bulan Emre Güral ise ligin 18. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş ile 1-1 biten maçta gol kaydetti.

HENRIQUE 3 SEZONDUR BÜYÜKLERE ATAMIYOR
BORDO-MAVİLİ ekip bu sezon söz konusu rakipleriyle toplam 6 maçta 3 gol attı. Bu maçlarda 2 beraberlik 4 mağlubiyet alan Karadeniz temsilcisi, sadece 2 puan toplayabildi. Trabzonspor'da 2011-2012 sezonu öncesinde Belçika'nın Westerlo takımından transfer edilen Henrique, 3 sezonda büyük maçlarda hiç gol atamadı.