Teşekkürler atv&a haber

Öncelikle Galatasaray ve Eskişehirspor'u tebrik eden TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Ziraat Bankası'na sponsor olduğu, ATV ve A Haber'e de yayıncılıktaki başarısından ötürü teşekkür etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2014 Güncelleme 06 Mayıs 2014, 00:46
Teşekkürler atv&a haber

İÇİNDEKİLER

Yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile Eskişehirspor arasında oynanacak final maçı öncesinde heyecan doruğa çıkarken Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, final için özel olarak hazırlanan kitapçığa kısa bir mesaj yazdı. Ziraat Türkiye Kupası'nın 52. Finali'ne, kupa tarihinde ilk kez Konya'nın ev sahipliği yapacağını belirten Demirören, şu ifadeleri kullandı.

HERKESE İYİ SEYİRLER...
"Ziraat Bankası'na; isim sponsorluğu ve Türk futboluna sağladıkları maddi destek, Turkuvaz Medya Grubu kanalları A Haber ve ATV'ye de Eylül ayından bu yana sürdürdükleri başarılı yayıncılıktan ötürü teşekkür ederim. Futbolseverlere ve televizyonların karşısında bu heyecana tanıklık edecek milyonlara iyi seyirler dilerim."

FAIR PLAY VURGUSU!
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, kupa sponsoru Ziraat Bankası ve yayıncı kuruluşlar ATV ve A Haber'e teşekkür ettikten sonra "Bu güzel futbol gecesinde Fair Play'in ön plana çıkacağını umut ediyorum" ifadesini de kullandı.