Elbette korkuyorum bunu yatan bilir

Yıldırım, cezaevi konusunu açan dostuna, "Orda duvarların ne kadar soğuk olduğunu yatan bilir" cevabını verdi. Başkan Yıldırım futbolcularına, "Bana en güzel hediyeyi verdiniz. Bu başarı ananızın ak sütü gibi helal" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2014 Güncelleme 29 Nisan 2014, 01:19
Elbette korkuyorum bunu yatan bilir

İÇİNDEKİLER

Çaykur Rizespor ile berabere kalarak ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'de, futbolcular şampiyonluğu gece kulübünde kutladı. Maçın ardından yöneticilerle bir araya gelerek yemek Papermoon'da yemek yiyen futbolcular, gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü gece kulübü Reina'ya gelerek şampiyonluğu burada kutladı. Sarı-Lacivertli futbolcuların buradaki coşkusu ve mutluluğu görülmeye değerdi.

ERSUN YANAL HARİÇ TAM KADRO
Geceye tüm futbolcular katılırken, önceden programı olan ve Antalya'ya giden teknik direktör Ersun Yanal dışında tüm teknik ekip tam kadroydu. Aziz Yıldırım, futbolcularına, "Beni ağlattınız, duygulandırdınız. Bu şampiyonluğu ananızın ak sütü gibi hak ettiniz" diye konuştu.
İKİLİ ARASINDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Yemekte Aziz Yıldırım ve dostu arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Yıldırım'ın dostu, "Tekrar cezaevine gireceksin diye korkuyor musun?" diye sordu. Fenerbahçe Başkanı da bu soruya şöyle cevap verdi: "Orada duvarların ne kadar soğuk olduğunu yatan bilir. Orası çok başka bir yer" Bu diyalog sonrası ikili duygusal anlar yaşadı. Futbolculardan bazılarının da bu diyaloğa ortak olduğu öğrenildi.

MEIRELES AiLESiNDE DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK!
Raul Meireles yine yaptı yapacağını... Zaten ilginç sakalı ve giyim tarzı ile ün yapan Meireles, Reina'daki geceye yine entereresan bir palto seçimiyle geldi. Bayan Meireles'in de eşinden çok da aşağı kalır yanı yoktu

SAÇLARI GiTTi AMA KEYFi YERiNDEYDi
Şampiyonluğun ardından Sanracoğlu'nun ortasında arkadaşlarına saçını kestirten Alper Potuk, gecenin en keyifli isimlerinden di. O da Kuyt gibi kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşadı.

DIRK KUYT iÇiN ÇOK DAHA ÖZEL
Karilerindeki ilk şampiyonluğa imza atan Kuyt, yine de arkadaylarına göre daha ağırbaşlıydı! Kuyt, "Bu büyük camiada olduğum için gururluyum" dedi.

ARABASI VAR ÖZEL Mi ÖZEL!
Emenike Plymouth marka klasik otosuyla geceye damga vurdu. İsmiyle de plakasına damga vurdu!
Gecenin bitiminde ilginç görüntünler vardı. Emenaul Emenike'nin otomobili çıkış kapısına geldiğinde olanlar oldu. Herkes bu klasik ötesi otomobilin sahibini merak etti. Plymouth marka 2 kişilik otosuyla Nijeryalı forvet, Çaykur Rizespor maçına olmasa da şampiyonluk gecesinin sonuna damgasını vurdu. Otomobilin plakasında da "EMENIKE 9" yazıyordu.

FENER'DEN HİÇ GİTMEDİM
Emenıke, "Bana Rusya'dan sonra neden başka büyük bir kulübe gitmediğimi sordular. Oysa ben Fenerbahçe'den hiç gitmemiştim. Hep burdaydım" açıklamasını yaptı.

KLASiK TERCiHi
GECEYE eşi Zeynep ile katılan Volkan Demirel, eskilerin klasiği çubuklu forma ile dikkat çekti. Zeynep hanım ise eşi gibi sade giyim tercihiyle beğeni topladı.

MAVİ TONLAR GÖZ ALICI!
Geceye klasik spor giyimiyle katılan Cristian herkesin eğlence kaynağı oldu. Selçuk da yine spor ceket ve pantolon tarzını benimsedi. Her ikisi de mavi ve turkuaz tonlarla göze çarptı.