Mourinho Mancini'ye salladı

Mourinho meslektaşı Mancini'yi eleştirdi: "Onun çalıştırdığı takımları anlamakta zorluk çekiyorum. Bazen arkada, bazen ileride 3 kişi oynatıyor. Sneijder ileride, Burak ise kanatta oynuyor"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2014 Güncelleme 19 Mart 2014, 01:21
Mourinho Mancini’ye salladı

İÇİNDEKİLER

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, maçtan sonra yaptığı açıklamalarda araları bozuk olduğu bilinen meslektaşı Mancini'yi hedef aldı.

ŞANSLARI YOKTU
Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Galatasaray karşısında çok sağlam bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Galatasaray'ın tur için hiçbir şansı yoktu" ifadesini kullandı. Portekizli çalıştırıcı, meslektaşı Mancini için de "Onun çalıştırdığı takımları çok fazla düşündüğünüzde iyi sonuçlara varamıyorsunuz. Çünkü o her maçta farklı taktikle oynuyor. Onun takımlarını anlamak mümkün değil. Bazen arkada, bazen ileride 3 kişi oynuyor. Orta sahayı farklı kuruyor. Burak ileride oynuyor, Sneijder kanatta oynuyor. Bunun için kendi sistemimizle oynamaya çalıştık" diye konuştu.

JOSE MANCİNİ'YE HİÇ YENİLMEDİ
MANCİNİ çalıştırdığı takımlarla Mourinho karşısında 6. maçında da galibiyet alamadı. G.Saray ile Chelsea 1-1 berabere kalırken, deplasmanda 2-0 kaybetti. R.Madrid ile Mancini yönetimindeki M.City'i 3-2 yenen Mourinho, deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. 2002-03 sezonunda ise Porto ile 4-1 kazanan Mourinho, deplasmanda Mancini yönetimindeki Lazio ile 0-0 berabere kalıp tur atlamıştı.