Ümitsiz vaka!

Euro 2015 elemelerinde oynanan maçta ev sahibi Yunanistan 10. dakikada 10 kişi kaldı. 1 dakika sonra Emrah'ın penaltı golüyle Ay-Yıldızlılar öne geçti. Komşu 25'de bir kırmızı daha görüp 9 kişi kaldı. Herkes Oğuzhan'lı, Salih Uçan'lı Milliler'den tarihi fark beklerken, Abdullah Ercan'ın ekibi tarihi tersten yazıp 2 kişi eksik rakibine yenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2014 Güncelleme 06 Mart 2014, 00:35
Ümitsiz vaka!

İÇİNDEKİLER

ÜMİT Milli Takımımız tarihi tersten yazdı!.. Ay-Yıldızlılar, Euro 2015 elemelerinde, 65 dakika 9 kişi oynayan Yunanistan'a 2-1 yenilerek yüz kızartıcı bir mağlubiyete imzasını attı. Katerini şehrinde oynanan karşılaşmanın 10. dakikasında Milli Takımımız penaltı kazandı. Bu pozisyonda Yunan futbolcu Triantafyllopoulos kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Penaltıyı Emrah gole çevirdi ve Milliler 1-0 öne geçti. Dakikalar 26'yı gösterdiğinde Kitsiou da kırmızı kart görünce Yunanistan 9 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra herkes Ümitler'den farklı bir galibiyet beklemeye başladı. Fakat kadrosunda Oğuzhan Özyakup, Salih Uçan ve Muhammet Demirci gibi genç yetenekler olan Ay-Yıldızlılar bir türlü ikinci golü bulamadı. 9 kişi oynayan rakibi karşısında çok kötü bir futbol sergileyen Abdullah Ercan'ın öğrencileri 61. dakikada Karelis'in golüne engel olamadı ve skor 1-1'e geldi. Milli Takımımız kalan dakikalarda galibiyet golü için bastırdı ama yine sonuç çıkmadı. 89. dakikada sahne alan Bouchalakis attığı golle Yunanistan'ı 2-1'lik galibiyete taşıdı.

ABDULLAH ERCAN İSTİFAYA DAVET EDİLDİ
MİLLİ Takımımız böylece futbol tarihinde ender görülen bir skora imza attı ve tam 65 dakika 9 kişi oynayan Yunanistan'a mağlup oldu... Bu skorun ardından sosyal medyada hem teknik direktör Abdullah Ercan hem de Ay-Yıldızlı futbolculara çok büyük tepki gösterildi. Yapılan yorumlarda futbolseverler, Abdullah Ercan'ı istifaya davet ederken, alınan skoru 'yüz kızartıcı ve skandal' olarak nitelendirdiler.

MİLLİ TAKIMIMIZ BU SKORLA 10 PUANDA KALDI
BU skorla 6. maçında 2. yenilgisini alan Milli Takımımız 10 puan ve averajla 4. sırada yer aldı. Yunanistan ise 6 maç sonunda 12 puana ulaştı ve ikinci sıraya yükseldi. Lider Polonya'nın ise 7 maçta 15 puanı bulunuyor. Maçların bitiminde, grup liderleri ile tüm grupların en iyi dört ikincisinden oluşan 14 takım, Play-Off'lara yükselmeye hak kazanacak. Play-Off maçları sonunda rakiplerini
eleyen 7 takım finallere yükselecek

iŞTE UTANÇ KADROSU
AYKUT ÖZER (E.Frankfurt) OĞUZHAN BERBER (Adana Demirspor) UĞUR ÇiFTÇi (Gençlerbirliği) AHMET ÇALIK (Gençlerbirliği) YUSUF ERDOĞAN (Trabzonspor) KAMiL ÇÖREKÇi (Eskişehirspor) KAAN AYHAN (Schalke 04) SAL H UÇAN (Fenerbahçe) MUHAMMED DEMiRCi (Beşiktaş) EMRAH BAŞSAN (Antalyaspor) AYTAÇ KARA (Eskişehirspor) ENES ÜNAL (Bursaspor) MUSA ÇAĞIRAN (Karabükspor) OĞUZHAN ÖZYAKUP (Beşiktaş)

Bunun adı tek kelime ile rezillik!
@tuncayuzun Vay anam vay!!! Türk futbolunun vay haline... Tebrikler Ümit Milli Takım!

@Cr________7 Ümit Milliler 1-0 öndeyken ilk yarı 9 kişi kalan Yunanlılar'ı yenememiş. Rezillik!

@ctngon Süper bir Ümit Milli Takımımız var! 9 kişi kalan Yunanistan'a 2-1 yenildiler.

@tariktarim 65 dakika 9 kişi oynayan takımı yenemiyorsan yerim öyle jenerasyonu!..

@OkanSemihimir 9 kişilik Yunanistan'a 1- 0'dan 2-1 yenilen Ümit Milliler... Diyecek bir şey yok.

@NesetUraL Ümit Milli Takım oyuncularını eşek sudan gelene kadar döveceksin!..