Artık burada kalmam

Beşiktaş Basketbol Takımı'nın Rus ekibiyle oynadığı maçta taraftarların sözlü tacizine uğrayan Fernandes gemileri yaktı. Siyah-Beyazlı yıldız, "Bu saatten sonra burada kalamam" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2014 Güncelleme 06 Mart 2014, 00:37
Artık burada kalmam

İÇİNDEKİLER

BEŞİKTAŞ'ta Fernandes'in gelecek sezon kalma ihtimali son gelişmeden sonra tamamen bitti. Kasımpaşa ile oynanan kural hatasının olduğu maçta taraftara yaptığı hareket nedeniyle şimşekleri üstüne çeken Portekizli futbolcu önceki gün 2. kez yıkıldı. Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın maçını izlemek için gittiği salonda taraftarın sözlü saldırısına uğrayan Fernandes bu gelişmeden sonra gemileri iyice yaktı. Yakın çevresine Beşiktaş'ı kafasında artık kesin olarak bitirdiğini söyleyen Fernandes," İstanbul'u ve Beşiktaş'ı çok seviyorum. Ama bu saatten sonra burada durmak istemiyorum" dedi.

YÖNETİM DE SÖZLEŞME YAPMAYACAK
BEŞİKTAŞ Yönetimi de yıllık 4.2 milyon Euro isteyen ve kendilerini 6 aydır sürekli oyalayan Fernandes'le sözleşmeyi uzatmayacağı öğrenildi. Ancak Başkan Orman'ın Fernandes'e basketbol maçında tepki gösteren taraftarlara sitem ettiği öğrenildi. Orman'ın, Fernandes'i teselli ettiği de belirlendi.