Galatasaray Villa bakıyor

İlk kez Takvim'in duyurduğu Drogba yerine David Villa haberi İspanyol medyası tarafından da doğrulandı... MundoDeportivo.com, Aysal'ın İspanyol golcü için kesenin ağzını açtığını yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2014 Güncelleme 16 Ocak 2014, 01:21
Galatasaray Villa bakıyor

İÇİNDEKİLER

Bu mevsimde çilek olmaz diyerek taraftarları hayal kırıklığına uğratan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın aslında sezon sonunda Atletico Madrid'in dünyaca ünlü yıldız oyuncusu David Villa'yı gözüne kestirdiği ortaya çıktı. İlk kez Takvim Gazetesi'nin duyurduğu "Didier Drogba giderse David Villa geliyor" haberi İspanyol basını tarafından da doğrulandı. MundoDeportivo.com'un haberine göre Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, David Villa için kesenin ağzını açtı ve sezon sonunda bu transferi gerçekleştirecek. 2010-2011 sezonunda Barcelona'ya tam 45 milyon Euro'ya transfer olan David Villa, 5 milyon Euro'ya Atletico Madrid'e geçmişti.

ARDA, DAVID VILLA İÇİN ARACI OLUYOR
SARI-KIRMIZILI yönetimin, sezon başında Barcelona'dan Atletico Madrid'e geçen ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle bir türlü istenen performansı gösteremeyen David Villa için Arda Turan aracılığıyla nabız yokladığı öğrenildi. Arda Turan'ın takım içinde Galatasaray'ı her fırsatta övmesi David Villa'nın Galatasaray hakkında olumlu düşünmesine neden oldu.

GENÇ TOLGAY ADIM ADIM GALATASARAY'A!
ALMANYA'NIN Hamburger Abendblatt gazetesi G.Saray'ın, Hamburg forması giyen Tolgay Arslan için 5 yıllık teklif yaptığını yazdı. Gazete daha önce İstanbul'dan gelen teklifi reddeden Hamburg'un bu kez itiraz edemeyecek konumda olduğunu iddia etti. Tolgay'ın da G.Saray'a gitme konusunda daha önceki döneme göre daha fazla istekli olduğunun altı çizildi.