Hocamız her maçta fark istiyor

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Alper Potuk, "Hocamızın hep farklı kazanmak isteyen bir yapısı var. "Bizleri "Bize her yer Kadıköy. Her yerde evimizde gibi oynamalıyız" diyerek motive ediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2014 Güncelleme 11 Ocak 2014, 00:55
Hocamız her maçta fark istiyor

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluk yarışı konusunda iddialı açıklamalar yapan Alper, tek rakiplerinin yine kendileri olduğunu, başka kimseyi rakip görmediklerini söyledi. Eskişehirspor'da da beraber çalıştığı Ersun Yanal'ı çok iyi tanıdığını belirten genç oyuncu, "Topun hep bizde olmasını, rakipleri boğmamızı, nededeyse her maçı farklı kazanmamızı istiyor" diye konuştu. Şampiyonluğu kimseye bırakmayacaklarını söyleyen Alper, şöyle devam etti:

TOPUN HEP BİZDE OLMASINI İSTİYOR
HOCAMIZ her zaman topun bizde olmasını, daha çok pas yapmamızı istiyor. Hocamızın hep farklı kazanmamızı isteyen yapısı var. Bunu iç sahada başardık ama deplasmanlarda sıkıntı yaşayarak kazandık. Bizleri 'Bize her yer Kadıköy. Fenerbahçe her yerde Kadıköy'deki gibi oynamalıdır' diyerek motive ediyor.

60 VE 70'DEN SONRA RAKİBİN ÜZERİNE GİTTİK
KAMPTA ilk günden itibaren yoğun çalışıyoruz. Hocamızın yapısı da bu zaten. Bunu ilk yarıda da gösterdik. Bazıları şans diyebilir ama bu çalışmaların sonucunda hep o golleri attık. Maçı hiç bırakmadık, 60 ve 70. dakikalardan sonra rakiplerin üzerine daha çok gittik ve 4-5 maçı böyle kazandık. Şansla maç kazanmıyoruz

İLK YILIMDA ŞAMPİYONLUK İSTİYORUM
ŞAMPİYONLUĞUN bir futbolcunun isteyebileceği en büyük nokta olduğuna dikkati çeken Potuk, "Bunu ilk yılımda başarmak istiyorum. Buna yakınız ve ikinci yarıda başarımızı devam ettirip bunu başarma hedefindeyiz. Kimsenin şüphesi olmasın" dedi.