Devler Cenk'e tutuştu

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, Gaziantepli Cenk için karşı karşıya geldi. Milli golcü, forma şansı bulabilmek için tercihini Beşiktaş'tan yana kullanmak istiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2013 Güncelleme 21 Aralık 2013, 00:00
Devler Cenk’e tutuştu

İÇİNDEKİLER

Ekonomik sıkıntılar yaşayan Gaziantepspor devre arasında golcü futbolcusu Cenk'i satarak rahatlamak isterken bunun üzerine 3 büyüklr bu futbolcu için karşı karşıya geldi. Forvette Eneramo, Mustafa Pektemek ve Ömer'den istediği verimi alamayan Beşiktaş, Cenk Tosun'u kadrosuna katarak devre arasında forvet sorununu çözmeyi hedefliyor.

TRABZONSPOR'U ELEDİ!
Aynı şekilde Galatasaray'ın da yabancı kontenjanı nedeniyle yerli oyuncu transfer etmek istemesi okları Cenk Tosun'un üzerine çevirdi. Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Trabzonspor'un da Henrique'nin yanına yerli bir golcü transfer etmek istemesi ve bunun için Gaziantep'in kapısını çaldığı ifade ediliyor. 3 cephede bu gelişmeler yaşanırken Cenk Tosun'un ise İstanbul'a gelmek istediği ifade ediliyor. Trabzonspor'u bu şekilde eleyen Cenk Tosun'un Galatasaray ile Beşiktaş arasında kaldığı ancak tercihini Siyah-Beyazlı takımdan yana kullanmak istediği ifade ediliyor.

G.SARAY'I DA İSTEMİYOR
Drogba, Burak Yılmaz ve Umut bulut gibi futbolcuların oldğu Galatasaray'da forma şansı bulamamaktan çekinen Cenk'in bu nedenle Beşiktaş'a gitmek istedği iddia ediliyor.

FİKRET ORMAN BİZZAT İLGİLENİYOR!
BEŞİKTAŞ'ta Cenk Tosun transferini bizzat Başkan Fikret Orman'ın yürüttüğü öğrenildi. Başkan Orman'ın sezon sonunda serbest kalacak futbolcuyu devre arasında kadroya katmak için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi. Ekonomik sıkıntılar çeken Gaziantep'in de artık inadının kırıldığı ve Beşiktaş'a evet diyeceği öğrenildi.