Florya'da OHAL

Selçuk, Sabri ve Hakan takım havasını yakalamak için kolları sıvarken, Drogba da yabancı futbolcuları kritik iki maça motive ediyor... Doktorlar sakatları yetiştirmek için 24 saat çalışıyor, Mancini adeta Juventus'u ezberliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2013 Güncelleme 06 Aralık 2013, 00:43
Florya’da OHAL

İÇİNDEKİLER

Cimbom Sırat Köprüsü'nde!.. Galatasaray'da bugünkü Elazığspor ve salı günü oynanacak Juventus maçları öncesinde olağanüstü hal ilan edildi... Takımın geleceğini belirleyecek olan bu iki sınav, teknik direktör Roberto Mancini ve Başkan Ünal Aysal'ın geleceği açısından büyük önem taşıyor. Bu nedenle Florya'da uzun süredir görülmemiş bir hareketlilik yaşanıyor. Önceki gün takıma birlik beraberlik yemeği veren Sabri, Selçuk ve Hakan Balta, Florya ruhunun yeniden yakalanması için büyük çaba harcıyor. Takımın en tecrübeli ismi olan Didier Drogba da yabancı futbolcular ile sürekli konuşarak Elazığ ve Juventus sınavlarına motive ediyor. Florya'dan sorumlu olan İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan takımın sürekli yanında ve futbolcuların her sorunuyla çok yakından

BÜYÜK MÜJDE: JUVENTUS'A TAM KADRO
Zorlu viraj öncesinde doktorlar da ekstra mesaj harcıyor... Doktorlar; Sneijder, Muslera ve Eboue'yi özellikle Juventus maçına yetiştirmek için büyük çaba harcıyor. Gelen bilgilere göre bu 3 futbolcu da tamamen iyileşmiş durumda. Sneijder ve Muslera'nın önlem amaçlı Elazığ karşısında kadroda olmayacağı öğrenildi.

MANCINI DERSİNİ İYİ ÇALIŞIYOR
Eleştiri oklarının hedefindeki isim olan Mancini de özellikle Juventus maçına büyük önem veriyor... Florya'da geç saatlare kadar çalışan İtalyan hoca, Juventus'un son maçlarını izleyerek rakibi ezberliyor. Elazığ maçı öncesi takımın konsantrasyonunun bozulmasını istemeyen Mancini şimdilik Florya'da Juventus'un konuşulmasına izin vermiyor. Başkan Ünal Aysal'ın da tecrübeli hoca ile sürekli temasta olduğu belirtiliyor.

FUTBOLCULARIN KEYFİ YERİNDE
Gaziantep Belediye maçından sonra taraftarların protesto gösterisi nedeniyle keyfi kaçan futbolcuların yüzü yeniden güldü. Dünkü idmanda Eboue ve Taffarel'in esprileri, Florya'da kahkaha rüzgarı estirdi.

JUVENTUS'U DÜŞÜNMEYİN
Mancini dünkü idman öncesi yaptığı toplantıda, "Elazığ maçı da bizim için çok önemli. Juventus maçını aklınızdan çıkarın" uyarısını yaptı.


ONUR ÖZKAN