Terim'in yılmaz askerleri

Ay-Yıldızlılar, maça fırtına gibi başladı... Henüz 4. dakikada Umut ile öne geçtik. 10'da Rodionov eşitliği sağladı. 88'de Burak Yılmaz son sözü söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2013 Güncelleme 20 Kasım 2013, 02:51
Terim’in yılmaz askerleri

İÇİNDEKİLER

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Kuzey İrlanda mücadelesinin ardından hazırlık maçında Belarus'u Mersin'de 2-1 mağlup etti. Milli takımımız 4. dakikada Umut Bulut ile öne geçerken, Belarus ise 10. dakikada Rodionov ile beraberliği yakaladı. İlk 10 dakikada gelen 2 golün ardından Millilerimiz ve Belarus yakaladığı pozisyonlardan faydalanamadı. 88. dakikada sahneye Burak Yılmaz çıktı ve 2-1'lik skoru getiren isim oldu. Böylece yenilenen Milli Takım, iki maçını da kazanmış oldu.

MERSİN'DE İKİ TOPUMUZ DİREKTEN DÖNDÜ
15. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Oğuzhan Özyakup'un vurduğu sert şutta top yan direkten döndü. 28. dakikada sağ kanattan gelişen Belarus atağında, Radzionau'nun topun gelişine vuruşunda meşin yuvarlak yan direğe çarparak auta çıktı. 44'te Arda Turan'ın aşırtma vuruşunda top üst direkten döndü.

KAPTAN ARDA TURAN'A BÜYÜK SEVGİ SELİ
Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan Türkiye-Belarus hazırlık maçıyla Mersin, tarihinde ilk kez A Milli Takım seviyesinde bir maça ev sahipliği yaptı. Millilerin stada girişi sırasında bazı Mersin İ.Y. taraftarları, Arda Turan'a çiçekle takımlarının atkısını verdi. Fatih Terim'e Mersin'de de çok büyük ilgi vardı.