Kartal dağıldı

Beşiktaş'ın eski hocası Lucescu yönetimindeki Shakhtar, Olimpiyat Stadı'ndaki hazırlık maçında Kartal'ı ilk yarıda bulduğu gollerle farklı yendi. Tek golümüzü Ömer attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2013 Güncelleme 15 Kasım 2013, 01:22
Kartal dağıldı

İÇİNDEKİLER

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı hazırlık karşılaşmasıyla değerlendiren Beşiktaş, ilk sınavını Shakhtar Donetsk karşısında verdi. Siyah-Beyazlılar güçlü rakibine 4-1 mağlup oldu.

İZLEDİK
Mircea Lucescu ve Zago yönetimindeki Shakhtar Donetsk'e galibiyeti getiren goller 16.dakika Ilsinho, 37. dakika Douglas Costa, 16 ve 45. dakikalarda Fred Rodrigues'den geldi. Beşiktaş'ın tek sayısını ise 12. dakikada Ömer Şişmanoğlu kaydetti.

BILIC GOLLERE KÖPÜRDÜ
!
Beşiktaş'ın hazırlık maçındaki ilk golü bulup ardından devre bitmeden kalesinde 4 gol görmesi teknik direktör Slaven Bilic'i de çileden çıkardı. Hırvat teknik adam, mücadeleden sonra soyunma odasında özellikle savunma oyuncularına 'fırça' attı. Oyuncular da adeta çökmüştü.

EL ÖPENLERİN ÇOK OLSUN ZAGO
Beşiktaş forması giyen Zago maç öncesi soyunma odasına giderek döneminde malzemecilik yapan Süreyya Soner'in elini öptü. Erdal Akkoyuna sarılıp diğer oyuncular ve teknik ekip ile de hasret gideren Sambacı, "Shakhtar'da mutluyum. Tıpkı Beşiktaş'ta olduğum gibi" dedi.

OLİMPİYAT BOŞ KALDI!
Beşiktaş'ın Shakhtar Donetsk ile oynadığı hazırlık maçına taraftarlar ilgi göstermedi. Mücadeleyi bine yakın siyah-beyazlı taraftar izledi. Beşiktaş'a şampiyonluk kazandıran Mircea Lucescu ve o dönem öğrencisi Zago, Shakhtar'ın başında Olimpiyat'a çıktı.