Blöf yapıyorlar!

Almeida ve Fernandes'e hiçbir takımın Beşiktaş'tan daha fazla veremeyeceğini öne süren Portekiz basını, "2 futbolcu da blöf yapıyor" yorumunu yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2013 Güncelleme 08 Kasım 2013, 01:59
Blöf yapıyorlar!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Fernandes ve Almeida'nın durumları belirsizliğini korurken Portekiz basınından çarpıcı bir iddia geldi. Bu ülkenin medya organları gerek Fernandes, gerekse Almeida'nın blöf yaptıklarını öne sürerek, "Fernandes Beşiktaş'la sözleşme yenilemek için 20 milyon Euro istiyor. Bu rakam inanılmaz derecede abartılı. Gerek Fernandes gerekse Hugo Almeida'nın Türkiye'de aldığı ücretleri Portekiz'de almaları hemen hemen imkansız. Bu nedenle blöf yapıyorlar. İki futbolcu da eninde sonunda Beşiktaş'ın teklifini kabul edecek" görüşünde birleşti.

BEŞİKTAŞ İYİ PARA VERİYOR
Spor TV yorumcuları Fernandes'i Fenerbahçe'nin de istediği haberlerini doğru bulmadıklarını okurlarına duyurarak, "Bunlar sansasyonel haberler. Fernandes ve Almeida'ya Türkiye'den hiçbir takım Beşiktaş'ın verdiği rakamları ödeyemez. Almeida'ya birkaç ülkeden teklif var. Ama bu teklifler Beşiktaş'ın onlara ödediğinin yanından bile geçmiyor. O nedenle sözleşme yenileyecekler. Şu ortamda Beşiktaş'tan daha çok veren bir takım bulamazlar" yorumunu yaptı.

DİRENCİ KIRILMAK ÜZERE
Portekiz basını Fernandes'in direncinin kırılmak üzere olduğunu ve Beşiktaş'la anlaşacağını öne sürdü.