Senin de damadın Galatasaray'lı

Yıldırım'ın seçim sonrasında kendisine sarfettiği sözlere "Terbiyesizlik yapma' diye karşılık verdiğini söyleyen Hamdi Akın "Sadri Şener ile tabii ki görüşürüm. Trabzonlu olabilir. Aziz Yıldırım'ın damadı da Galatasaraylı" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2013 Güncelleme 05 Kasım 2013, 02:41
Senin de damadın Galatasaray’lı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kongrede Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde yer alan Hamdi Akın'a seçim sonunda "Fenerbahçe'ye ihanet edenlerle yan yana durmam. Sen 2010-2011 sezonunda Trabzon lehine çalıştın" diye sert çıkışmasına Akın çok cevap verdi. Hamdi Akın, Aziz Yıldırım'ın kendisine söylediklerine; 'Terbiyesizlik yapma' şeklinde cevap verdiğini açıkladı. Fenerbahçe'ye asla ihanet etmediğini ve 3 Temmuz süreci boyunca da Fenerbahçe'nin şike yapmadığını her platformda dile getirdiğini söyleyen Hamdi Akın, "Yıldırım, herkesi itham ediyor ve kongreyi siyasi arenaya çevirdi. Yıldırım, benim hakkımda söylediklerini ispat edemezse istifa etsin. İspat ederse de ben istifa ederim. Hakkımda bir tape var, Sadri bey benim 30 yıllık arkadaşım ve her zaman da görüşürüm. Aziz Yıldırım'ın da damadı Galatasaraylı. Hakkımda bir yargılama yok, şayet Yıldırım'ın söylediği gibi bir şey varsa bir yargılama olur" dedi. Hamdi Akın, sözlerine şöyle devam etti: "Ben F.Bahçe'nin 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun temiz olduğunu düşünüyorum. Benim açımdan bir sıkıntı yok. Aydınlar farklı düşünebilir ama benim görüşüm bu yönde."

SEÇİM TAMAMEN SİYASİ ARENAYA DÖNÜŞTÜ
"Aziz Yıldırım'ı çok stresli gördüm. Neden kaybettiğimiz konusunda ise, tamamen delegenin kararıdır. Orası tam anlamıyla siyasi bir arenaya dönüştürüldü. Mahmut Uslu bana Aziz Yıldırım'ın yanına gitmememi tavsiye etti, sanırım Yıldırım da Uslu'yu ondan yanına çağırdı."

AKIN'DAN YILDIRIM'A 3 GÜN SÜRE

Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında söylediği sözlerden ötürü töhmet altında kaldığını ifade eden Hamdi Akın, "İtibarımı zedeleyen her türlü asılsız açıklama ile ilgili olarak 3 gün içinde Yıldırım'ın özür dilememesi durumunda hukuksal süreçlere başvuracağımı kamuoyuna duyururum" dedi.