Boğaz'da Tiger geçecek

Dünyanın 1 numarası olarak gösterilen ABD'li golfçü, Boğaz Köprüsü'nde bir ilke imza atacak. CNN ve Reuters başta olmak üzere birçok ünlü kanal ve ajans, Tiger Woods'un bu tarihi vuruşunu canlı olarak yayınlayacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Kasım 2013 Güncelleme 05 Kasım 2013, 00:00
Boğaz’da Tiger geçecek

İÇİNDEKİLER

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla 7-10 Kasım'da Belek'de düzenlenecek Turkish Airlines Open öncesinde İstanbul bugün çok önemli bir golf organizasyonuna şahitlik yapacak. Dünyanın en fazla kazanan golfçüsü olan Tiger Woods, Boğaz Köprüsü'ne giderek Asya'dan Avrupa'ya doğru tarihi bir vuruş gerçekleştirecek. Tarihte bir ilk olan bu vuruşu, başta CNN ve Reuters olmak üzere dünyanın en önemli kanal ve ajanları naklen yayınlayacak. Vuruşun saat 14.00 gibi yapılması planlanıyor. Öte yandan Turkish Airlines Open öncesinde Antalya'da müthiş bir hareketlilik yaşanıyor. Alınan bilgilere göre şehire yaklaşık 15 bin turist gelecek. Ve bu turistler günlük ortalama bin 200 dolar harcayacak. Tüm gözleri üzerinde toplayacak olan Tiger Woods ise Max Royal Golf Hotel'de geceliği tam 7 bin dolar olan odada kalacak. Sadece Woods değil dünyanın önde gelen tüm golfçülerinin mücadele edeceği Turkish Airlines Open'a 78 sporcu katılacak. Bu dev organizasyon 10 Kasım Pazar günü düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

'YENİDEN GELMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM' DEMİŞTİ
US PGA Tour'da Player Championship de dahil olmak üzere bu sezon 4 oyun kazanan Tiger Woods, geçen sezon da Belek'te sahne almıştı. ABD'li sporcu yaptığı açıklamada, "Türkiye'yi ilk ziyaretimde çok güzel zaman geçirmiştim. Türkiye Golf Federasyonu, Türk Hava Yolları ve maçları izleyen taraftarlar, turnuvayı benim için daha da özel kıldı. Bir sonraki buluşma için sabırsızlanıyorum" demişti.

GÖZLER ONUN ÜZERİNDE
Tiger Woods, otoriteler tarafından Turkish Airlines Open'ın en büyük favorilerinden birisi olarak gösteriliyor.

BiR VURUŞUYL A KITALARIAŞACAK!
Gelmiş geçmiş en önemli golfçü olarak kabul edilen ABD'li Tiger Woods bugün tarihe geçecek bir vuruşa imzasını atacak.

GOLFÜN EKRANI DA A HABER OLACAK
TAKVİMİN en önemli golf organizasyonlarından biri olan Turkish Airlines Open, 7-10 Kasım tarihleri arasında A Haber'den yayınlanacak.