Haysiyetimiz kırıldı!

Terim ile Yıldırım Demirören'in imza törenini Bodrum'da izlediğini ve şok olduğunu söyleyen Aysal, "Bu, haysiyetimizi kırdı. Terim'i göndermek planlarımızda yoktu. Bu cesur kararı almalıydım" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2013 Güncelleme 26 Ekim 2013, 00:45
Haysiyetimiz kırıldı!

İÇİNDEKİLER

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, GSTV'de Ali Kırca'nın sorularını yanıtladı. İşte Aysal'ın önemli açıklamaları: Fatih Hoca'yı tanımıyordum. 2 sene önce tanıştık. Karşımda sıcacık, sempatik ve birlikte çalışabileceğim birini gördüm. Yanılmadığımı da anladım. Dost olduk. G.Saray tarihine mal olmuş birisi. Ben bunlardan biri değilim. Ama her şeyden önce ben profesyonelim. Aldığım kararları kişisel değil yönetsel olarak alırım. Hocayla aile ilişkilerine kadar yakınlaştığımız bir dönemde böyle bir şey başımıza geldi. Planlı bir ayrılık değildi. TFF'den teklif geldiği zaman hukuki olarak baktım. İlk önce 'hayır' demek istedim. Kulüp olarak 'hayır' desek, Galatasaray Başkanı'nı küçük düşürecek tavırlar olabilirdi.

FEDERASYON 'TERİM KALICI' İZLENİMİ VERDİ
Hayır diyorsun ama ben alırım' diyebilirlerdi. Çünkü böyle bir hakkı vardı. Sonra hocaya 4 maçlığına izin verdik. Resmi siteden de yayınladık. açıklandı. Akşam Bodrum'a gittim. Televizyonu açtım. Baktım Fatih Terim imza atıyor. Şoke oldum. Çok şaşırdım... Federasyon, Terim'in orada kalıcı olacağını hissettirince tatsızlık oldu.

SÖZLEŞME TEKLİFİMİZİ REDDETTİ
Sportif olarak başarısızlık geliyordu. Endişelendim ve ileriye dönük riskleri düşündüm. Antalya maçı sonrası hocamızın anlam veremediğimiz bir açıklaması oldu. 'Birilerini mutlu etmek için imza atmayız' dedi. Yani sözleşme teklifimizi açıkça reddetti. Oysa ben onunla devam etmek istiyordum...

'VAKTİM OLUNCA BAŞKAN'I ARARIM' DEDİ
Haysiyet kırıcıydı. Tüm bu gelişmeler, kulübün aşağı inen çizgisi, halka açık beyanatı bu kararı getirdi. Neden telefon olayı falan değil. Terim'e hala çok güveniyorum. Lutfi Arıboğan, Florya'da Terim ile konuştu. Gidip ben beklemeyeceğime göre CEO'muzu yolladık. Oradan 'Vaktim olduğunda Başkan'ı ararım' haberi geldi. Bir gün sonra da ayrılık kararını açıkladık.