Trabzon efsane yıldızına ağlıyor

Doktorlar "Kalp ritmin bozuk. Teknik direktörlük yapma" dedi... O sevdiği işten kopmak istemedi... Ama kalp krizi sonucu "61 yaşında" aramızdan koptu gitti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2013 Güncelleme 24 Ekim 2013, 00:30
Trabzon efsane yıldızına ağlıyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'u Trabzonspor yapan, efsane haline getiren, fırtına gibi estiren yılların 'Uzun Saçlı' çocuğuydu. Ölüm onu, sevdalısı olduğu şehrin plaka kodu olan 61 yaşında aramızdan aldı. Hem de çocukluğundan beri âşık olduğu bordo mavi renklerin başında; Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'un hocasıyken.. Özcan ile ilgili çok ilginç bir ayrıntı da onun ölümünden sonra ortaya çıktı... Kadir Özcan'ın hem annesinin hem de babasının Ekim ayında yaşamlarını yitirdiği öğrenildi. Ayrıca babası da aynı onun gibi kalp krizine yenik düşmüştü.. Kadir Özcan'ın ölümünün ardından Trabzonsporlu taraftarlar, "Mekanın Cennet Olsun Kadir Özcan" başlığıyla tag açtı. Yazar ve Şair Sunay Akın, Kadir Özcan'a yönelik yazısında, "Stadı başımız önümüzde terk ettiğimiz maçlar değil, sizleri tek tek kaybetmekmiş asıl acı" ifadelerini kullandı.

61. DAKİKADA ALKIŞLAR ÖZCAN İÇİN
Kadir Özcan için bugün saat 11.00'de Yavuz Selim Stadı'nda tören düzenlenecek. Özcan'ın cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından, Akçaabat ilçesinde toprağa verilecek. Bordo-Mavili taraftarlar, bugünkü Legia Varşova maçının 61. dakikasında ise Kadir Özcan'ı alkışlarla anacak. Maç öncesinde Özcan için de 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak.

KAHRAMANIMIZI KAYBETTiK
Trabzon Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan'ın vefatının ardından "Kahramanımızı kaybettik" dedi. Hacıosmanoğlu, Özcan'ın Türk futbolunun önemli bir değeri olduğunu vurguladı.

HERKESİ ŞOK ETTİ
Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan Kadir Özcan, ani ölümüyle spor camiasını adeta şoke etti.