Gözyaşları bordo-mavi

Trabzonspor'un ilk lig şampiyonluğunun efsane isimlerinden biri olan ve sezon başında 1461 Trabzon'un teknik direktörlüğüne getirilen Kadir Özcan, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 61 yaşında hayata gözlerini yumdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ekim 2013 Güncelleme 23 Ekim 2013, 01:12
Gözyaşları bordo-mavi

İÇİNDEKİLER

1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. 1461 Trabzon'da, Mustafa Akçay'ın Trabzonspor'un getirilmesinin ardından bu sezon başı göreve başlayan Bordo- Mavili camianın efsane isimlerinden Kadir Özcan, takımına yaptığırdığı idmanın ardından evinde istirahat ederken kalp krizi geçirdi. Yakınları tarafından hemen Akçaabat ilçesindeki Haçkalı Baba Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Özcan yolda hayatını kaybetti.

KADİR ÖZCAN KİMDİR...
1952 yılında Trabzon'da doğan Kadir Özcan, futbolculuk yaşamında Trabzonspor ile Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Bordo- Mavili takımın ilk şampiyonluğunda yer aldı. Daha sonra maddi zorluklar nedeniyle önce Zonguldak'a gitti. 2 yıl oynayıp Galatasaray'a geçti. 1 yıl da burda oynayıp futbolu bıraktı. Antrenörlük hayatında bir çok Anadolu takımı çalıştırdı. Sezon başında 1461 Trabzon'un başına getirilmişti.