Saray'da yangın çıktı!

"Terim'e tezgah kurdular" diyen Adnan Öztürk, önceki gece canlı yayına çıktı ve "Kurnazlık para etseydi 'Aslan Kral' değil 'Tilki Kral' filmi çevrilirdi" dedi... Yönetim, Öztük'ün açıklamalarını "utanç verici" diye nitelendirdi. "Öztürk'ün gönlünde yatan aslan G.Saray değil, başkanlık olduğu ortaya çıkmıştır" cevabını verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2013 Güncelleme 09 Ekim 2013, 02:35
Saray’da yangın çıktı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray eski yöneticisi Adnan Öztürk'ün "Terim'e tezgah kurdular. Onu kurnazca gönderdiler" sözü Sarı- Kırmızılı camiada gündem yarattı... Öztürk bu sözleriyle de yetinmeyip önceki gece Telegol canlı yayına katıldı ve "Kurnazlık para etseydi, Aslan Kral değil, Tilki kral filmi çevrilirdi" ifadesini kullandı. Bu söz Başkan Ünal Aysal'ı çok kızdırdı... Dün Galatasaray Yönetimi bir bildiri yayınlayarak Adnan Öztürk'ün açıklamalarına çok sert bir yanıt verdi. Açıklamada Öztürk çok sert ifadelerle eleştirildi.

UTANÇ VERİCİ ÇAMURA BULANMIŞ USLUP
Öztürk'ün "Aslan-Tilki" benzetmesine aynı üslupla yanıt veren Galatasaray Yönetimi, "Uzun bir süredir her demecinde gönlünde yatan gerçek aslanın Galatasaray değil, Başkanlık kolktuğu olduğu ortaya çıktı" ifadesi kullanıldı... Öztürk'ün açıklamalarının utanç verici olduğunun altı çizilerek, "Komplo, tezgah, tiyatro gibi çamura bulanmış bir uslup hiçbir G.Saraylı'ya yakışmaz" denildi...

İKTİDAR HIRSI VE SİSTEMLİ YIPRATMA!

G.Saray Spor Kulübü imzalı bildiride Fatih Terim'in ayrılmasından sonra iktidar hırsına kapılmış bazı kişilerin TV basın ve internet aracılığıyla sistemli bir yıpratma politikası izlediği iddia edildi. G.Saray'da bu tartışmalar yaşanırken, gözler bugün yapılacak Divan Kurulu toplantısına çevrildi. Sarı- Kırmızılı yönetiminin sert bir şekilde eleştirileceği toplantıda Ünal Aysal yers almayacak.

ARALARINA KARA KEDİ DEĞİL, TİLKİ GİRDİ!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile bir önceki yönetimde yardımcısı olan Adnan Öztürk'ün aralarına kara kedi değil, tilki girdi! Adnan Öztürk'ün kurnazlıkla suçladığı ve tilki benzetmesi yaptığı Ünal Aysal dün sert bir bildiri ile Adnan Öztürk'e yanıt verdi.