Kayseri'de deprem!

Serdar'ın golüne engel olamayan Kayseri 17. sıraya düştü. Taraftarlarla tartışma yaşayan Recep Mamur bir daha aday olmayacağını açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2013 Güncelleme 06 Ekim 2013, 00:13
Kayseri’de deprem!

İÇİNDEKİLER

Gaziantepspor tutulmuyor... Ligin ilk 4 maçında sadece 1 puan alan Güneydoğu ekibi deplasmanda Kayserispor'u 1-0 yenerek son 2 maçta 6 puanı hanesine yazdırdı. Gaziantepspor deplasmanda oynamasına rağmen ilk 15 dakikada daha baskılı bir futbol sergiledi. 14'te Muhammet'in şutunun direkten dönmesi Gaziantepspor için büyük şanssızlık oldu.

GAZİANTEP ETKİLİYDİ
15. dakikadan sonra Kayserispor oyunda dengeyi kurdu ancak 2 takım dan gol sesi çıkmayınca devre 0-0 berabere sonuçlandı. 2. yarıya ilk devrede olduğu gibi hızlı bir başlangıç yapan Gaziantepspor aradığı gole 54. dakikada kavuştu. Şenol'un ceza sahası içine yaptığı şık ortada Serdar kafayla topu ağlara göndererek Gaziantepspor'u 1-0 öne geçirdi. 89'da kale önünde yaşanan karambolde altı pas üzerinden çekilen şutta topu kaleci Karcemarkskas çıkarmayı başarınca 3 puan konuk ekibin oldu. Yenilgi sonrası taraftarlarla kavga eden Kayseri Başkanı Recep Mamur seçim kararı aldı ve "Bir daha aday olmayacağım" dedi.