Cavcav Yanal'a kefil

Yanal ile 2 dönem birlikte çalışan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Benim tanıdığım ve inandığım Ersun Yanal en kısa sürede takımı toparlar" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ağustos 2013 Güncelleme 24 Ağustos 2013, 00:46
Cavcav Yanal’a kefil

İÇİNDEKİLER

Eski dosttan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'a sürpriz bir destek geldi. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, iki dönem birlikte çalıştıkları Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'yi en kısa sürede toparlayacağına inandığını söyledi. Cavcav, şu ifadeleri kullandı: Her takım inişli çıkışmı grafikler çizebilir. Ersun Yanal iyi başlayamadı. Ama bunun bir çıkışı olacaktır. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün bizim gibi 2-3 yenilgiye tahammülü olamaz. Benim tanıdığım ve inandığım Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'yi en kısa sürede toparlayacağına inanıyorum. Yanal'ın bazı yanlışlardan dönmesi gerekir."

TAM 2 SEZON!
Ersun Yanal, 2002 ile 2004 yılları arasında G.Birliği'ni çalıştırmış ve Avrupa Kupası'nda da flaş sonuçlara imza atmıştı.

KOŞTURUN ARTIK ŞU TOPU
!
Futbolcularıyla kısa bir toplantı yapan Ersun Yanal, "Keleye gidebilmenin en kısa yolu doğru pas tercihleri ve hızlı oyun. Bazı maçlarda iyi pas yapamadığımız için pozisyona girmekte zorlanıyoruz. Pas kalitemizin yükselmesi gerek" dedi.