Rakibin temposuna ayak uyduramadık

F.Bahçe Teknik Direktörü Yanal, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda Arsenal'e 3-0 yenildikleri karşılaşma sonrası itiraf etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2013 Güncelleme 22 Ağustos 2013, 02:22
Rakibin temposuna ayak uyduramadık

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Arsenal'e 3-0 yenildikleri karşılaşma sonrası, "Temposu oturmuş bir takımla oynadık ve onların bu temposuna ayak uyduramadık. Özellikle yediğimiz golden sonra toparlayamadık" dedi. Yanal, Emenike'nin yedek başlaması ile ilgili olarak, "Webo ile daha baskılı olacağımızı düşündük" diye konuştu.

ALPER POTUK ALKIŞI KAPTI
Fenerbahçe'nin yeni isimlerinden Alper Potuk, dün gece gösterdiği performansla takımının galibiyetine yeterli olamasa da taraftarların gönlünü kazandı. Sarı-Lacivertli taraftarlar karşılaşmanın son anlarında oyuncuyu yaptığı mücadelesinden sonra alkışlayarak moral verdi.

ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL...
Sarı-Lacivertliler'in deneyimli isimlerinden Meireles, Arsenal maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Skor olarak avantaj Arsenal'de olabilir. Ancak, henüz bir 90 dakika daha var. Turu geçmemiz zor ama asla imkansız değil" ifadelerini kullandı.

TRİBÜNDE OLAY ÇIKTI
Fenerbahçe taraftarlarının bir kısmı Gezi için bağırınca, Genç Fenerbahçeliler Grubu bağıran taraftarlarla kavga etti. Tribünlerde yaşanan olaylarda yaralanan Sarı-Lacivertli taraftarlar oldu. Araya giren güvenlik güçleri duruma el koydu.

F.BAHÇE YAŞLIYDI
F.Bahçe, Arsenal ile yaptığı karşılaşmada 29.1 yaş ortalamasına sahip bir kadro ile sahaya çıktı. Sarı-Lacivertliler'in en genç ismi 22 yaşındaki Alper Potuk oldu. Arsenal'in yaş ortalaması ise 25. 7 idi.

FENER'DEN ARSENAL'E YEMEK
Fenerbahçe Yönetimi Arsenalli yöneticilere ve UEFA temsilcilerine F.Bahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir yemek verdi. Yemeğe Fenerbahçe adına CEO Hasan Hakkı Yılmaz da katıldı.