Bu dörtlüden çekinin!

Fenerbahçe'den sonra Arsenal'de de forma giyen Andre Santos, Sarı-Lacivertliler'i uyardı: "Podolski, Arteta, Cazorla ve Walcott durdurulmalı"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2013 Güncelleme 11 Ağustos 2013, 00:44
Bu dörtlüden çekinin!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin ardından Arsenal forması giyen Andre Santos iki eski takımının Şampiyonlar Ligi playoff turundaki eşleşmesini yorumladı. Sarı-lacivertliler'i uyardı.. Podolski, Arteta, Cazorla ve Walcott'a özellikle dikkat çekti. İşte eski dostun söyledikleri: Arsena''in en büyük avantajı menajer Arsene Wenger... Kendisini anlatmama gerek yok dünya çapında bir tecrübeye sahip ve en büyük özelliği rakibin çapıyla hiç ilgilenmiyor. Futbolcularından Real Madrid'e karşı oynarken de amatör bir takıma karşı da aynı performansı istiyor. Onun için büyük rakip, küçük rakip yok.

RAKİBİ GAFİL AVLAMAK İSTERLER
Maçın gidişine etki edecek hamleler yapıyor ve kaybedildi denilen maçı çevirmeyi çok iyi biliyor. Fenerbahçe, Arsenal karşısında önde basmalı ve alan daraltmalı. Çok çabuk atağa çıkıp, rakibi gafil avlamak üzerine bir oyun planları var.

SAVUNMALARINDA SIKINTI VAR
En büyük zaafı savunması. İngiliz ekibinin savunması ağır oyunculardan kurulu. Ceza sahasına doldurulan her top Arsenal için tehlike olabilir. Emenike, Sow gibi futbolcular Arsenal savunmasını gerçekten zor durumda bırakır.

AVRUPA LİGİ'Nİ DÜŞÜNMEZLER
Arsenal'in en güçlü ayakları Arteta, Podolski, Cazorla ve Walcott olur. F.Bahçe'nin bu 4 isimden çekinmesi gerekiyor. Podolski için özel bir önlem almak zorundalar. Arsenal'in Avrupa Ligi'nde hedefi olmaz. Tur için her şeyi yapacaklardır.

FENER TARAFTARI DAHA İYİ
Arsenal taraftarının takıma çok iyi destek olduğunu ama Fenerbahçe taraftarının onlardan daha iyi olduğunu söyleyen Santos, "İlk maçın İstanbul'da olması Fenerbahçe için büyük avantaj. Arsenal'i İstanbul'da zor anlar bekliyor. Fenerbahçe 1 golle üstün gelse bile Londra'daki maçı kolaylaştırır" dedi.

SANTOS ARTIK FLAMENGO FORMASINI GİYİYOR!
3 sezon Fenerbahçe'de oynadıktan sonra 2011'de Arsenal'e giden Santos, geçen sezonun ortasında Gremio'ya kiralık gitti. Bu sezon da Brezilya Ligi'nde Flamengo formasını giyiyor.


OĞUZ YÖRÜK