Tek sorun kontenjan

Trabzonspor, İngiltere'de Queens Park Rangers'ta forma giyen eski Chelseali Bosingwa ile 2 milyon Euro'ya anlaştı... İmza içinse kadroda yer açılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Temmuz 2013 Güncelleme 25 Temmuz 2013, 00:00
Tek sorun kontenjan

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesi iddialı bir kadro kurmanın peşinde olan Trabzonspor, İngiltere'de Queens Park Rangers forması giyen eski Chelseali Jose Bosingwa ile yıllık 2 milyon Euro'ya el sıkıştı. Bordo-Mavililer, resmi imzayı attırmak içinse yabancı kontenjanınında yer açmayı bekliyor.

KIRAN KIRANA PAZARLIK
Bordo-Mavili yönetimle görüşmek için İstanbul'a gelen ve masaya oturan yıldız oyuncunun önce haftalık 75 bin Euro talep etti. Bordo-Mavililer, bu şartlarda transferin gerçekleşmeyeceğini belirtip rest çekince geri adım atan oyuncu, yıllık 2 milyon Euro'ya ikna oldu.

ÖNCE MALOUDA!
Bordo-Mavili yönetim, Bosingwa'ya resmi imzayı attırmak içinse yabancı kontenjanını boşaltmayı bekliyor. Şu anda kadrosunda halen 12 yabancısı bulunan Bordo-mavililer, öncelikli olarak daha önce anlaştıkları Fransız yıldız Malouda için yer açmayı planlıyor.

EN ZAYIF HALKA SAPARA
Bordo-Mavili yönetimin takımdan göndermeyi öncelikle planladığı isimse Marek Sapara... Sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak oyuncunun herhangi bir zorluk çıkarmayacağı tahmin ediliyor.

BARRIOS İÇİN FIFA BEKLENİYOR
Bordo- Mavililer, kadroya katmak istediği bir başka isim olan Paraguaylı golcü Barrios için FIFA'dan lisans sorununun aşılmasını bekliyor. Barrios, alacakları için kulübü Çin ekibi Guangzhou'yu FIFA'ya vermişti.