Hindistan'a mı gidelim

TFF'yi ve Aziz Yıldırım'ı istifaya davet eden Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener, "Ortada bir UEFA kararı var. Ne yapalım Hindistan'a mı gidelim. ABD'ye mi soralım ne yapacağız diye" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2013 Güncelleme 29 Haziran 2013, 01:28
Hindistan’a mı gidelim

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın gündemi değiştiren açıklamalarının ardından Trabzonspor'a yönelik imaları sözleri Bordo-Mavili kulüpte o dönem başkanlık yapan Sadri Şener'in cevap vermesini doğurdu.

ATATÜRK ÖLDÜ, TÜRKİYE BİTTİ Mİ!
Şener, "Türkiye bir hukuk devleti ortada bir mahkeme kararı var. Türkiye Futbol Federasyonu UEFA'ya bağlı. Ortada bir UEFA kararı var. Daha ne yapalım? Hindistan'a mı gidelim soralım? Veya ABD'ye mi soralım ne yapacağız diye? Bu olmuş bir kere bunu kabul etmekten başka çare yok. Bu çıkışlar milleti kandırmaktan başka bir işe yaramıyor" diye konuştu. Şener şöyle devam etti: Türk futbolu bir iki takımdan müteşekkil değildir. Burada bir sürü takım var onlarla yoluna devam eder. Mustafa Kemal öldükten sonra Türkiye'yi kapatmadılar yolumuza devam ediyoruz. TFF Başkanı da yönetimi de gitmelidir. Yıldırım da istifa etmelidir. M. Ali Aydınlar'ın dediği yapılsaydı mesele çoktan bitmişti.

PUAN SİLMEYE RAZIYDIK
Şener, "Fener'in düşmesi gerekmezdi. Puan silme bile şikenin tesbiti olurdu. Mesele de kapanırdı" dedi...