Seçim tamam transfere devam

"Katılım 1000'in altında olsaydı tekrar seçime giderdim" diyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 1537 oyun 1404'ünü alarak güven tazeledi. Aysal, "Seçim telaşı bitti şimdi transfer zamanı" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Haziran 2013 Güncelleme 23 Haziran 2013, 00:00
Seçim tamam transfere devam

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Ünal Aysal güven tazeledi... Sarı-Kırmızılı kulübün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda Aysal 1537 katılımcının 1404'ünün oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. Ünal Aysal, seçim sonrası kongreye katılımın beklentisinin üstünde olduğunu söyledi. Başkan Aysal, "Yaz günü herkes güneye gitmişken, bu katılım benim beklentimin üstünde. Özellikle katılımcıların kalitesi beni son derece mutlu etti. Onlar gerçekten Galatasaray'ın sahibi olduklarını ispat eden ve Galatasaray'ı her türlü ortamda temsil etmeye layık olan bu deneyimli ve yetenekli üyeler. Hakikaten Galatasaray'ın ruhu bugün burada toplanmış durumda. Hepsiyle teker teker görüşüyorum, konuşuyorum. Bu, seçimden ziyade buluşma, eşimizle, dostumuzla, arkadaşlarımızla eski günleri yad etme ve istikbale dönük fikir alışverişi şeklinde geçiyor" dedi. Aysal, katılımın 1000'in altında olsaydı seçim kararı alacağını iddia etti: "Herkese teşekkür ediyorum. Galatasaray'da tek güç yoktur. Tek ve asıl güç Galatasaray kulübüdür. Ben de bu şerefli görevi en iyi şekilde yürütmeye çalışıyorum" diye konuştu.

GALATASARAY'DA HİZMET ETMEK İSTEYENLER VAR!
Bir gazetecinin, güçlü isimlerin yeni yönetim kurulu listesinin dışında kaldığını ifade etmesi üzerine Aysal, "Arkadaşlar, Galatasaray'da güçlü isim yok. Galatasaray'da ben bir isim değildim, beni getirip başkan yaptılar. Galatasaray'da güçlü isim yok, Galatasaray'a hizmet etme niyetinde olan insanlar var. Camiamız zaten hep beraber, aramızda bir ayrışım yok. Herkes görev sırası geldiği zaman o görevi yüklenecek ve yapacak. Bu bayrak elden ele dolaşacak" dedi.

BAŞKAN ÜNAL AYSAL: "ŞİMDİ TRANSFER ZAMANI"
Transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Ünal Aysal, "Transfer çalışmaları bir sürü faktöre bağlı, sadece seçime bağlı değil. Önümüzdeki günlerde onu da halledeceğiz. Programımız çok açık. Zaten bizim çok güzel bir takımımız var. Devamlılık var camiamızda. Bir iki yerde belki daha iyisini bulabilir miyiz diye düşüncelerimiz var. Olmasa da olur ama bu değişikliklerin olacağını tahmin ediyorum."

DÜRÜST İLE ÖZTÜRK GELMEDİ!
Eski yöneticiler Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdürrahim Albayrak, Refik Arkan, Ali Gürsoy ve Celal Gürcan oy kullanmaya gelmedi...
Galatasaray'da yeni yönetim kurulunda yer almayan isimler dünkü seçime gelmeyerek tepki gösterdi. Galatasaray'da Başkan Aysal'ın yeni yönetimde yer vermediği eski yöneticiler Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdürrahim Albayrak, Refik Arkan, Ali Gürsoy ve Celal Gürcan oy kullanmaya gelmedi. Seçimli genel kurula 1500 civarı bir katılım oldu.

ALİ KOÇ'A OY ÇIKTI!
Seçime damga vuran olay ise sosyal medyada paylaşılan bir kare oldu. Bir üye, oy pusulasının üzerine; "Oyum Ali Koç - Çarşı, Her yer Taksim her yer direniş. Yaşasın çapulcular" yazarak Gezi'ye destek oldu. Yönetim Kurulu üyesi Candan Erçetin'in oy kullanmaya gelmemesi de tepki çekti.

iŞTE YENi YÖNETiM KURULU
Özkan Olcay
1934, Samsun. Pekin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı

Ümit Özdemir
Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi. Fransızca ve İngilizce biliyor

Şükrü Ergün
1958, İstanbul. Galatasaray Lisesi mezunu. İngilizce Fransızca biliyor.

Sedat Doğan
1971, İstanbul. Hukukçu. İngilizce ve Fransızca biliyor.

Candan Erçetin
1963 Kırklareli. G.Saray Lisesi mezunu. Öğretim Görevlisi ve sanatçı.

Aka G.Özdemir
1949, Sakarya. Koç grubundan emekli, İngilizce ve Fransızca biliyor.

Emir Sarıgül

1981, İstanbul. Maritza İnşaat Grubu'nda Yönetim Kurulu Başkanı

Mete İkiz
NBGI Private Equity fonunun Yatırım Direktörü. Fransızca biliyor

Mehmet Cibara
1956, İstanbul. Tekon Ltd. şirketinin sahibi. İngilizce ve Fransızca biliyor

Adnan Nas
1951, İstanbul. Yeminli Mali Müşavirlik firmasının kurucu ortağı.

YÖNETİM YEDEK LİSTESİ
AHMET YÜCE OCAKLI
MEHMET İPEKDOKUYAN
MEHMET KARLI
NECATİ DEMİRKOL
EBRU KÖKSAL