Neden mi seçime gittim!

Divan Kurulu'nda konuşan Aysal, neden seçime gittiğini açıkladı: "2 senede sportif anlamda sayısız başarı yakaladık. Ama kurumsallıkta başarısız olduk"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2013 Güncelleme 13 Haziran 2013, 00:36
Neden mi seçime gittim!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Haziran ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Kurulda konuşan Başkan Ünal Aysal, olağanüstü genel kurulan neden gittiklerini şu sözlerle açıkladı: "Son iki senede bu heyetle çok büyük sportif başarılara imza attık. Ancak kurumsallaşma hedefimizde malesef aynı sürat ve başarıyı, fikir ayrılıkları ve inanç farklılıkları yüzünden yakalayamadık. Amacım, dönümün ihtiyaçlarını ve felsefesini gönülden paylaşan ve buna inanmış bir ekiple işe bir an önce başlayıp, çok hızlı yol almak. Benim görev sürem hedefe vardığım gün biter. 14 yıldır yükselen borcumuz bütün engellemelere rağmen 102 milyon dolar azalmıştır. Hedefimiz 2014 mali genel kuruluna 60 milyon dolar daha az borçla girmektir. Sermaye artırımını geciktirmeyi başardılar ama şampiyonluğumuzu engeleyemediler."

KESKE TEK ADAY OLMASAM!
G.Saray Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında kurul üyelerine seslendi. Aysal, "Keşke seçime tek aday olarak girmeseydim" dedi.

AYSAL'DAN TERİM'E ÖVGÜ!
Aysal, Terim için "Terim ve Aysal olmasaydı, Türk spor medyası nasıl dolacaktı bilmiyorum. Hocamız, Türk futbolunun en başarılı ve en tanınmış teknik adamıdır" dedi.

FENERBAHÇE CEZA ALMASIN!
Aysal, UEFA'da dosyası bulunan F.Bahçe için "Ceza almasını istemem. Keşke puan silinse de iş kapansa" dedi.

TEKLİF YAĞIYOR
Galatasaray'a, Avrupalı organizatörlerden turnuva ve maç teklifi yağıyor. Emirates Cup'a davet edilen Cimbom, amatör maç da olsa her hazırlık maçı için en az 200 bin Euro istiyor.

SECiM 3 YILI DEGiL 1 YILI KAPSAMALI
Divan Kurulu'nda konuşan Hayri Kozak, Başkan Ünal Aysal'dan aynı ekiple yola devam etmesini isterken, bu seçimin sadece 3 yıllık değil son 1 yılı kapsayacağını iddia etti. Kozak'ın bu konuşmasından sonra söz alan Aysal, geriye dönüşün mümkün olmayacağını belirterek eski ekibinden ayrılanlarla çalışmayacağını yineledi.

ÖZTÜRK' TEN BERAT TEPKiSi
Divan Kurulu'nda Ünal Aysal'dan sonra söz alan başkan yardımcısı Adnan Öztürk, manidar bir çıkışta bulundu. Yeni yönetimde yer almayacak olan Öztürk, "Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'a da divan beratı verilseydi şık olurdu" diye konuştu.