Yeniden Shaqiri sesleri

Robben ve Ribery'nin ardından Götze'nin de gelmesiyle Bayern'de forma şansı çok azalan genç futbolcunun Galatasaray'ın teklifine, "Düşünmek istiyorum" yanıtını verdiği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, Alman kulübüyle temaslarını da sürdürüyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Haziran 2013 Güncelleme 12 Haziran 2013, 00:44
Yeniden Shaqiri sesleri

İÇİNDEKİLER

Nani transferinde yüksek maliyet nedeniyle geri adım atan Galatasaray yeni hamlelere devam ediyor... Schalke'de kiralık olarak forma giyen Michel Bastos'la temasa geçen Sarı-Kırmızılılar, eski bir gözağrısını da listesine aldı. Gelen bilgilere göre Galatasaray yönetimi, Bayern Münih'te oynayan Xherdan Shaqiri'nin peşine düştü. 2011-2012 sezonunun devre arasında hem İsviçreli yıldız hem de kulübü Basel'le 2 aya yakın bir süre pazarlık yapan Sarı- Kırmızılılar bir türlü hedefe ulaşamamıştı. 21 yaşındaki Shaqiri de ardından tercihini Bayern Münih'ten yana kullanmıştı. Geçtiğimiz sezonun başında Alman kulübünün kadrosuna katılan Shaqiri, Robben ve Ribery'nin varlığı nedeniyle ilk 11'de forma giymekte çok zorlanmıştı.

"BEN DE GELECEĞİMİ BİLMİYORUM!"
G.Saray yönetiminin önceki gün Arnavut asıllı yıldızın menajeriyle temasa geçerek resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Son olarak Mario Götze'nin Bayern'e transferiyle forma şansı iyice azalan Shaqiri'nin menajeri aracılığıyla Galatasaray'a, "Şu anda ben de geleceğim hakkında fikir sahibi değilim. Ay sonuna kadar teklifinize yanıt vereceğim" haberini ilettiği ifade edildi.

SON KARARI GUARDIOLA VERECEK
Alman kulübüyle de görüşen Galatasaray'ın 1 yıllık kiralama teklifinde bulunduğu öğrenildi. Bayern Münih yönetiminin konuyu teknik direktör Pep Guardiola ile görüştükten sonra kesin kararını vereceği belirtildi. Geçen sezon Bundesliga'da sadece 13'ü ilk 11'de olmak üzere 26 maçta görev yapan Xhendan Shaqiri, 4 gol 6 asistlik performansıyla otoritelerin beğenisini kazanmıştı.

NANİ, MONACO'YU REDDETTİ!
Fransız basını, Galatasaray'ın gözdelerinden Nani'nin Monaco'dan gelen resmi teklifi geri çevirdiğini duyurdu. Öte yandan bahis siteleri, Portekizli yıldızın transferinde hala en şanslı takım olarak Galatasaray'ı gösteriyor.