Papatya falı

Kartal'da kongreye 1 haftalık bir süre kalırken Alman teknik direktör Schaff bir adım öne geçti. Prosinecki defterini de kapatmayan Siyah-Beyazlı yönetim, Kayserispor'la bir görüşme daha yapacak. Rudia Garcia ise 2 hocadan biri olmadığı takdirde gündeme gelecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2013 Güncelleme 09 Haziran 2013, 00:43
Papatya falı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş bir yandan kongre heyecanı yaşarken diğer taraftan teknik direktör girişimlerini sürdürüyor. Başkan Fikret Orman'ın hoca adaylarının bir bölümünü elediği ve özellikle 3 isim üzerinde yoğunlaştığı öğrenildi. Siyah-Beyazlı yönetimin listesinde yer alan teknik direktörler arasında Alman hoca Tomas Schaff ilk sırada bulunuyor. Sportif Direktör Önder Özen'in de özellikle Başkan Fikret Orman'a önerdiği Schaff ile ön anlaşma bile yapıldığı iddialar arasında yer alıyor. Werder Bremen'e 11 yıl aradan sonra şampiyonluk kazandıran Schaff disiplinli bir hoca olarak tanınıyor. Beşiktaş'ta adaylar arasında yer alan bir başka ise Kayserispor'da kendisini ispatlayan Prosinecki olduğu biliniyor. Başkan Fikret Orman'ın cok istediği Hırvat teknik direktörün Beşiktaş'a yeşil ışık yakarak, "Benim açımdan bir sorun yok. Siz yeter ki Kayserispor'la anlaşın ben seve seve kabul ederim. Beşiktaş gibi köklü bir takımı çalıştırmak beni gururlandırır" dediği ortaya çıktı. Siyah-Beyazlı kulüpte bir başka hoca adayının ise Rudia Garcia olduğu iddia edildi. Ancak Garcia, Schaff ve Prosinecki'de bir sorun çıkması durumunda gündeme gelecek. Başkan Fikret Orman'ın yarın kulüp binasında yapacağı yönetim kurulu toplantısından sonra yeni teknik direktörü açıklayabileceği belirlendi.

İSTİKRAR DENİNCE AKLA SCHAFF GELİR
Werder Bremen'e şampiyonluk kazandıran Schaff istikrarlı bir hoca olarak biliniyor. Uzun yıllar Yeşil-Beyazlı kulüpte görev yapan Alman hoca disipliniyle her zaman büyük takdir topladı