Kucağında bomba buldu

Göreve başladıkları ilk bir saatlik süreçte Henrique'ye 1 milyon 80 bin TL'lik ödeme yapan Hacıosmanoğlu yönetiminin, bir hafta içinde 10 milyon TL'ye yakın sıcak para bulması gerekiyor. Kafkas'a da yüklü tazminat ödenecek..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2013 Güncelleme 01 Haziran 2013, 00:00
Kucağında bomba buldu

İÇİNDEKİLER

Olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi resmen kucağında bomba buldu! Hacıosmanoğlu yönetimini, maddi anlamda zor günler bekliyor.. Göreve başladıkları ilk bir saatlik süreçte Paulo Henrique'ye 1 milyon 80 bin TL'lik ödeme yapan Hacıosmanoğlu yönetiminin, bir hafta içinde 10 milyon TL'ye yakın sıcak para bulması gerekiyor. Sadece Didier Zokora'ya transfer alacağı olarak 2 milyon TL, eski kulübü Sevilla'ya da 150 bin Euro ödeme yapılacak. Ayrıca, yeni sezonda Mustafa Akçay ile çalışma kararı alan Trabzonspor'un yeni yönetimi, Tolunay Kafkas'a yüklü bir tazminat ödemek zorunda kaldı

KAFKAS'IN TAZMİNATI 5 MİLYON TL'Yİ BULUYOR
Takımın başına 1461 Trabzon'un hocası Mustafa Akçay'ı getirme kararı alıp Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Trabzonspor yönetiminin bu hamlesi pahalıya patladı! Ocak ayında 3.5 yıllık anlaşma imzalayan ve ilk 6 ay için 600 bin dolar, sonrası için de her yıla 1.2 milyon dolar alacak olan Kafkas'ın, sözleşmesinin fesih bedeli ise 5 milyon TL'yi buluyor.

TOLUNAY KAFKAS DA TAZMİNAT İSTİYOR!
Yönetimin kendisiyle konuşmadan yollarını ayırmasına kızan teknik direktör Tolunay Kafkas'ın da yönetime çok kızgın olduğu ve tazminat talebinde bulunacağı öğrenildi. Kafkas'ın yakın çevresine, "Ben Trabzonspor'un başarısı için elimden geleni yaptım. Belki yönetim benimle çalışmak istemeyebilir ama bu şekilde gönderilmek güzel olmadı. Hakkımı alacağım" dediği öğrenildi.

ÇİMŞİR DE YUVAYA DÖNDÜ!
Trabzonspor yönetimi, sürpriz bir ismi daha teknik ekibe kattı. Eski futbolcusu Hüseyin Cimşir, sportif direktörlüğe getirilen Fatih Tekke'nin yardımcılığına getirildi. Çimşir'in transfer çalışmalarında yardımcı olacağı ve özellikle 1461 Trabzon'a yapılacak transferlerle ilgileneceği belirtildi.

HACIOSMANOGLU: TARAFTAR RAHAT OLSUN
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Maddi sıkıntıları aşacağız. Taraftarımızın içi rahat olsun. Kaynaklar yaratıyoruz" dedi...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulübün maddi durumuyla ilgili konuştu. Hacıosmanoğlu, "Biz zorluklara alışkınız. Üstesinden geliriz. Başarı için gece gündüz çalışacağız. Taraftarımızın içi rahat olsun" dedi. Kulübe, kaynak arayan Trabzonsporlu yöneticiler göreve gelmeden önce yaptıkları anlaşmaları hayata geçiriyor. Bordo-mavililer, ilk sponsorluk anlaşmasını Yıldız Holding ile yaptı. Trabzonspor, Yıldız Holding ile 3 sezon için toplam 1 milyon 620 bin liralık reklam anlaşması imzaladı.